جمعه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در قم

تأکید بر اهمیت نظارت بر مواد غذایی در ماه مبارک رمضان/آغاز طرح بسیج کنترل فشارخون

کارگروه

کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان قم روز چهارشنبه هفدهم اردیبهشت ماه به ریاست معاون استاندار و دبیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مفدا از قم، در این کارگروه موضوعات مختلفی ازجمله توجه به‌سلامت و امنیت غذایی استان و همچنین مسائل بهداشتی در اماکن مختلف، لزوم نظارت بر تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان، توجه به کنترل فشارخون و همچنین لزوم نظارت جدی بر اماکن توزیع و عرضه مواد غذایی موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
دکتر ایرانی خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به قوانین موجود در خصوص عدم اطلاع‌رسانی کالاهای آسیب‌رسان گفت: در این زمینه  قانون گذار باتوجه به حساسیت هایی که وجود دارد قوانین مشخص و جامعی را در این زمینه تصویب و به دستگاههای ذیربط ابلاغ کرده است و انتظار می رود با توجه به اهمیت موضوع دستگاهها و ارگان های مرتبط  همکاری لازم را داشته تا شاهد جلوگیری از تبلیغ این کالاهای آسیب‌رسان باشیم.
وی بابیان اینکه برخی می‌گویند اگر کالایی آسیب‌رسان است، چرا باید تولید شود گفت: کالایی مثل نمک، شکر و... ازجمله کالاهایی است که شاید نتوان به‌راحتی از زندگی مردم حذف کرد، اما می‌تواند با از بین بردن تبلیغات آن‌ها و همچنین کاهش میزان موارد آسیب‌زا، به‌سلامت جامعه کمک کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین به موضوع اهمیت توجه به کنترل فشارخون اشاره کرد و گفت: متأسفانه منشا اغلب بیماری‌های کلیوی، مغزی، قلبی و... پرفشاری خون است که اگر به‌موقع تشخیص داده نشود، می‌تواند آثار بسیار مخربی برای جامعه به همراه داشته باشد.
دکتر ایرانی خواه گفت: متولیان سلامت در جامعه، طرح کشوری با عنوان بسیج کنترل فشارخون را راه‌اندازی کرده‌اند که به استانداری‌ها هم ابلاغ و یکی از دستورات کارگروه‌های سلامت و امنیت غذایی قرارگرفته است.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی قم این موضوع را به جد دنبال می‌کند و در پایگاه‌های سلامت استان نیز موضوع کنترل فشارخون دنبال می‌شود که در این راستا نیازمند کمک نهادهای اجتماعی و فرهنگی به‌منظور تبیین اهمیت این امر مهم هستیم.
مهندس هاشمی معاون استاندار قم نیز در این کارگروه گفت: در خصوص تبلیغ محصولات آسیب‌زا، باید جلسه ویژه‌ای در استانداری با حضور مسئولان برگزار شود که در دستور کارداریم.
وی با اشاره به ماه مبارک رمضان گفت: کارگروه سلامت و امنیت غذایی باید در این زمینه نهایت دقت و نظارت را بر مراکز توزیع و عرضه مواد غذایی داشته باشد و انتظار است در این زمینه فعالانه‌تر عمل کند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.