سه‌شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۳

به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛

 همایش ملی تربیت بدنی، تغذیه و طب ورزشی برگزار میشود

خبر

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند همایش ملی تربیت بدنی، تغذیه و طب ورزشی با محوریت تغذیه و رژیم غذایی, ورزش و تربیت بدنی در تاریخ  ۲۸ شهریور ۱۳۹۸  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار میشود.لازم به ذکر است مهلت پذیرش مقاله تا اول شهریورماه 98 خواهد بود.

محورهای همایش به شرح ذیل است:

تربیت بدنی و علوم ورزشی

فیزیولوژی و تغذیه ورزشی
مدیریت، ارتباطات، اقتصاد و گردشگری ورزشی
آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی
روانشناسی ورزشی
رفتار حرکتی
بیومکانیک، مهندسی و فناوری ورزش
جامعه شناسی، حقوق، تاریخ و فلسفه ورزش
تربیت بدنی و ورزش دانش آموزی
 

مکمل‌های غذایی و رژیمی

نظارت و مقررات کنترل کیفی مکمل‌ها
راهکارهای بهبود کیفیت مکمل‌ها
روش‌های جدید و کم هزینه کنترل کیفی و کمی مکمل‌ها
اصول و مبانی مصرف منطقی مکمل‌ها
غذاهای ایرانی واجد نقش مکمل
کاربرد مکمل‌ها در بیماری‌های مزمن
تداخلات داروئی و دارویی – غذایی با مکمل‌ها
نحوه پایش سلامت مکمل‌ها در چرخه واردات تولید، توزیع و مصرف
مکمل‌های ورزشی و دوپینگ و سوء مصرف
مکمل‌ها و سلامت
تغذیه
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
غذاهای ارگانیک
تولید مواد غذایی 
بازار جهانی مواد غذایی
مقیاس بزرگ و جهانی تجارت کشاورزی: ​​بهره وری، ارائه و کمبود
امنیت غذایی جامعه
جوامع غذایی پایدار
جنبش مواد غذایی محلی
اقتصاد بازارهای کشاورزان و همکاری های جامعه
نیازهای تغذیه ای و تغذیه انسانی
شیمی مواد غذایی، تغذیه و انرژی انسانی
آلودگی غذا و بیماری های ناشی از غذا
تضمین ایمنی مواد غذایی، تجزیه و تحلیل ریسک و مقررات
هورمون رشد و آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی و اثرات آن 
غذا و بیماری مزمن: چاقی، بیماری قلبی، سرطان، دیابت
فقر غذایی
غذا، تغذیه و سلامت عمومی
برچسب زدن تغذیه
غذاهای فرآوری شده و بدون فرآورده: پیامدهای بهداشتی
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی و مهندسی مواد غذایی
غذا و فناوری نانو
بیوتکنولوژی و غذای امروز
غذا و چالش های بهداشت جهانی
روند مصرف و رفتارهای تغذیه ای
مدیریت و پیشگیری از تغذیه و بیماری
غذا و صنعت سلامتی
اختلالات اشتها
مکمل های ویتامین و نیازهای پزشکی
بازاریابی مواد غذایی 
غذاهای قومی و تغذیه جامعه
پزشکی ورزشی
تغذیه و ورزش
توانبخشی ورزشی
آسیب شناسی ورزشی
حرکات اصلاحی
آمادگی جسمانی
بازی درمانی
پاتومکانیک ورزشی
بیومکانیک ورزشی
سبک زندگی فعال
سلامت و ورزش
بیماری و ورزش
ورزش معلولان
روان شناسی ورزش
تربیت بدنی مدرسان
فناوری ورزش
بدن سازی و زیبایی اندام
آنتروپومتری
ورزش سالمندان
ورزش بانوان
یادگیری حرکتی
ورزش کودکان
استعدادیابی ورزشی
امنیت تغذیه‌ای

تغییرات اقلیمی و تغذیة پایدار
رهنمودهای غذایی و الگوهای غذایی پایدار
راهبردهای پیشگیری از کمبود ریزمغذی‌ها
غنی‌سازی و مکمل‌یاری
نقش نهادهای دولتی و خصوصیدر تغذیة پایدار
 ایمنی و سلامت غذا

غذاهای تراریخته:فرصت‌ها و تهدیدها
صنایع غذایی و تغذیه پایدار
غذای سالم از ایده تا محصول
غذا و محصولات غذایی فراسودمندو نوآوری‌های سلامت محور در صنایع غذایی
اقتصاد دانش بنیان در حوزه غذا و تغذیه
  تغذیه و بیماری‌ها

تغذیه و بیماری‌های غیرواگیر
تغذیه و بیماری‌های عفونی
تغذیه و التهاب
تغذیه و ایمنی
سیاست‌های غذا و تغذیه

تضاد منافع در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های تغذیه‌ای در جامعه
سیاست‌های پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی
تغذیه و خود مراقبتی
مدیریت خدمات غذایی
سیاست‌های مالیاتی و تبلیغات  محصولات غذایی
نظام مراقبت غذا و تغذیه
ظرفیت‌سازی در حوزه غذا و تغذیه
ارزیابی و پایش برنامه‌های تغذیه‌ای
اقتصاد غذا و تغذیه

تغذیه در شرایط ویژه

تغذیه در بحران‌ها و بلایا
تغذیه در بحران‌های اقتصادی
تغذیه ورزشی و ورزشکاران

ورزش‌های سرعتی، قدرتی و استقامتی
برنامه‌ریزی غذایی برای ورزش‌های تیمی
ورزش‌های حرفه‌ای و قهرمانی
 فن‌آوری‌های نوین در حوزه‌ تغذیه

نقش فن‌آوری اطلاعات (IT) در پژوهش‌های تغذیه
دستگاه‌ها و تجهیزات کمکی در ارزیابی وضع تغذیه
دستگاه‌های کمکی در درمان چاقی
تغذیه و شادی پایدار

تغذیه و سلامت روان
تغذیه و عدالت اجتماعی- اقتصادی
نقش سازمان های مردم نهاد
 تازه‌های علوم تغذیه

تغذیه و باروری
تغذیه و جامعة رو به سالمندی


 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.