سه‌شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱

محققان ژاپنی می گویند؛

آب گوجه فرنگی ریسک بیماری های قلبی را کاهش می دهد

گوجه

محققان دریافتند نوشیدن آب گوجه فرنگی بدون نمک می تواند میزان فشارخون و کلسترول را در افراد در معرض ریسک بالا بیماری قلبی-عروقی کاهش دهد.

به گزارش مفدا قم، در این مطالعه محققان دانشگاه توکیو ژاپن حدود ۵۰۰ شرکت کننده را مورد بررسی قرار دادند.

آنها دریافتند ۹۴ نفر از افرادی که آب گوجه فرنگی بدون نمک مصرف کرده بودند شاهد کاهش قابل توجه میزان فشارخون شان بودند.

آنها مشاهد کردند بعد از مصرف اب گوجه فرنگی، فشارخون سیستولیک (عدد بالا) از ۱۴۱.۲ به ۱۳.۷ و فشارخون دیاستولیک (عدد پایینی) از ۸۳.۳ به ۸۰.۹ کاهش یافت.

همچنین نتایج نشان داد میزان کلسترول بد LDL در ۱۲۵ شرکت کننده از میانگین ۱۵۵ به ۱۴۹.۹ mg/dL کاهش یافت.

به گفته محققان، این تاثیرات سودمند در بین زنان و مردان و برای گروه های سنی مختلف یکسان بود.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.