شنبه ۱ تیر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۷

کارگاه آموزشی بهداشت محیط ویژه کارکنان آشپزخانه مجموعه آموزشی فلسفی برگزار شد

کارگاه

باهدف آشنایی کارکنان آشپزخانه با بهداشت موادغذایی ، شیوه نگهداری موادغذایی ، کاهش بروز آسیب و بیماری ها، کارگاه آموزشی بهداشت ویژه کارکنان سلف برگزار شد

به گزارش مفداگلستان، این کارگاه آموزشی که به همت مدیریت امور دانشجویی دانشگاه روز چهارشنبه مورخ ۲۹خردادماه در محل سلف سرویس مرکزی دانشگاه برگزار شد، ابراهیم نیا مربی کارگاه و کارشناس بهداشت هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی کارکنان آشپزخانه با بهداشت موادغذایی، شیوه نگهداری موادغذایی، کاهش بروز آسیب و بیماری ها بیان کرد و در این کارگاه بر ارتقاء سطح آگاهی پرسنل و راهکارهای پیشگیرانه تاًکید کرد.

ابراهیم نیا گفت: مهمترین مساًله در ارائه خدمات تغذیه ای در سلف سرویس دانشجویان رعایت بهداشت و استفاده از موادغذایی سالم است.

در پایان این برنامه، پرسنل آشپزخانه مسائل و مشکلات مربوط کاری و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.