دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵

در آستانه سال تحصیلی جدید صورت می‌گیرد

تلاش دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای آماده‌سازی خوابگاه‌های دانشجویی

تعمیرات خوابگاه های بابل

یکی از اقدامات مهمی که معمولا در فصل تابستان به منظور آماده‌سازی اسکان دانشجویان صورت می‌گیرد، موضوع بهسازی و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز از این قاعده مستثنی نیست و همه ساله در آستانه سال تحصیلی جدید، فعالیت‌هایی در راستای آماده‌سازی خوابگاه‌های دانشجویی می‌کند.

به گزارش مفدا، رنگ‌آمیزی خوابگاه‌های دانشجویی، سمپاشی اتاق‌ها، تعمیرات و نوسازی بخش تاسیسات، تعویض موکت و خریداری لوازم و تجهیزات ضروری خوابگاهی و... از جمله اقداماتی است که معمولا دانشگاه‌های علوم پزشکی بنا به ضرورت همه ساله در فصل تابستان و زمانی که خوابگاه‌ها خالی از سکنه است، انجام می‌دهند.

سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بحث بهسازی ونوسازی خوابگاه‌های دانشجویی خود در فصل تابستان اقداماتی انجام داد که می‌توان به رنگ‌آمیزی برخی از خوابگاهها، سمپاشی اتاق‌ها، خریداری و نصب پرده، تعمیر و خریداری میز و نیمکت‌ها در برخی از خوابگاه‌ها، تعویض کابینت، تجهیز خوابگاه به دستگاه‌های مجهز هواکش و.... اشاره کرد.

امسال نیز بنا به گفته مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در صورت تخصیص بودجه و تامین اعتبار، مقرر شده نسبت به نصب درب ورودی  خوابگاه بوستان، رنگ آمیزی خوابگاه بوستان، نصب کفپوش اتاق‌های خوابگاه بوستان و... اقدام شود.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان دارای ۴ خوابگاه است که سه خوابگاه دخترانه و یک خوابگاه پسرانه است و از این تعدادخوابگاه یک خوابگاه مشارکتی و الباقی ملکی است. خوابگاه مشارکتی دانشگاه دارای ظرفیت ۱۱۰ نفر است که عهده‌دار اسکان دانشجویان دختر است.

تعداد کل دانشجویان دانشگاه حدود ۶ هزار نفر است که از این تعداد بیش از ۷۰۰ نفر از دانشجویان خوابگاهی هستند و بنا به گفته دکتر احمد لسانی مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تمامی دانشجویان دختر متقاضی به خوابگاه، به لحاظ اسکان پوشش داده شده‌اند اما این وضعیت در مورد پسران کمی متفاوت است و به دلیل کمبود خوابگاه ۸۰ درصد متقاضیان به خوابگاه، پوشش داده شده‌اند.

طبخ و توزیع غذا با روش نیمه صنعتی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تغذیه دانشجویی همواره یکی از موضوعات مهم در فضاهای دانشگاهی است و اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست. یکی از نیازهای دانشجویان بعد از اسکان و تامین خوابگاه دانشجویی، موضوع تغذیه است که باید مسؤولان امر با فراهم کردن بسترهای لازم، در این زمینه، شرایط مطلوبی برای دانشجویان ایجاد کنند. تامین مواد غذایی سالم، استاندارد سازی در بحث تهیه و توزیع غذا، صنعتی‌سازی طبخ غذایی دانشجویی، مشارکت دادن اعضای شورای صنفی در انتخاب مواد غذایی و ... از مهم‌ترین عواملی است که می‌تواند در ارتقای کیفی غذای دانشجویی موثر باشد.

طبخ غذا در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به صورت نیمه صنعتی انجام می‌گیرد و بنا گفته مدیر دانشجویی، برخی دستگاه‌ها و تجهیزات طبخ غذا خریداری شده است اما هنوز نصب نشده است و در تلاش هستیم با خریداری دیگر تجهیزات و نصب آن، به سمت صنعتی‌سازی حرکت کنیم.

نهار در دانشگاه به صورت تک منویی، شام به صورت دو منویی توزیع می‌شود و در انتخاب غذای دانشجویی و افزایش سطح کیفی تغذیه، از مشارکت اعضای شورای صنفی دانشگاه کمک گرفته می‌شودو تعامل خوبی با کمیته تغذیه و شورای صنفی برقرار شده است.استفاده از برنج ایرانی و گوشت گرم یکی از دلایلی است که میزان رضایتمندی دانشجویان از غذا را در این دانشگاه افزایش داده است.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.