چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۱

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

تلاش در جهت بهبود و رفع نواقص غذای دانشجویی در دستور کار مدیریت دانشجویی

د ع پ دزفول

جلسه ای با حضوردکتر چگنی معاونت دانشجویی فرهنگی ، مدیریت دانشجویی، سرپرست اداره تغذیه و پیمانکار طبخ غذا در راستای بهبود کیفیت و کمیت غذای دانشجویی در دفتر معاونت فرهنگی برگزار شد.

به گزارش مفدا دزفول ، جلسه ای با حضوردکتر چگنی معاونت دانشجویی فرهنگی ، مدیریت دانشجویی، سرپرست اداره تغذیه و پیمانکار طبخ غذا در راستای بهبود کیفیت و کمیت غذای دانشجویی در دفتر معاونت فرهنگی برگزار شد. دراین جلسه نتایج نظرسنجی های هفتگی دانشجویان در خصوص غذای دانشجویی که توسط کمیته تغذیه جمع آوری شده بود مورد بحث و بررسی قرار گرفت. دکتر چگنی معاونت دانشجویی فرهنگی چالش های پیش روی تغذیه دانشجویی و انتظارات این معاونت در خصوص همکاری بیشتر پیمانکار طبخ جهت رسیدگی به انتقادات دانشجویان و رفع نواقص موجود را بیان کردند ودر نهایت جلسه با تاکید بر همکاری دوجانبه دانشگاه و پیمانکار طبخ به پایان رسید.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.