چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹

در نشست انجمن علمی تغذیه؛

گیاه خواری، از ادعا تا واقعیت

نشست انجمن علمی تغذیه

انجمن علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ظهر امروز ۲۲ آبان ۱۳۹۸، نشستی تحت عنوان، گیاه خواری، از ادعا تا واقعیت، در کتابخانه مرکزی این دانشگاه برگزار و مباحثی در خصوص رژیم غذایی گیاه خواری همراه با معایب و مزایا آن را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش مفدا یاسوج؛ دبیر انجمن علمی تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: انجمن علمی تغذیه این دانشگاه با بررسی مقالات مختلف از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ به بررسی معایب و مزایا رژیم گیاه خواری پرداخته است.

محمدرضا جوشن ابراز داشت: بررسی های ما بر اساس ویژگی های مختلفی همچون، نقش رژیم گیاه خواری در محیط زیست، گازهای گلخانه ای، حقوق حیوانات، بررسی گیاهان از لحاظ سم شناسی، نیازهای اصلی تغذیه ای، تاثیرات رژیم گیاه خواری بر روی ارگان و اندام های بدن بوده است.

وی ادامه داد: در این نشست تصورات ناصحیح رژیم های گیاه و گوشت خواری بررسی و نقد شد.

این نشست با تدریس زینب آزاده دانشجوی کارشناسی تغذیه و رژیم درمانی ورودی ۱۳۹۶، نوید شرافتی و مرجان روزبهی، دانشجویان کارشناسی تغذیه  و رژیم درمانی ورودی ۱۳۹۷، برگزار شد.

در ادامه این نشست سوالات و ابهامات دانشجویان در خصوص انواع رژیم گیاه خواری و اصول آن، هرم رژیم گیاه خواری، مواد غذایی ضروری برای ارگان های بدن، میژان آسیب های رژیم غذایی گوشت و گیاه خواری برروی ارگان ها و محیط زیست و مسایل مرتبط بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.