سه‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۲

بازدید ارزیابان اعتبار سنجی وزرات بهداشت از سلف و سالن های غذاخوری دانشگاه علوم پزشکی قم

اعتباربخشی غذا در قم

کار ارزیابی جامع عملکرد ،رتبه بندی و اعتبار بخشی سلف سرویس ها وآشپز خانه های دانشگاه علوم پزشکی قم توسط تیم ارزیاب از دانشگاه علوم پزشکی قزوین در تاریخ شانزدهم اسفند ماه ۹۵ آغاز و بمدت 2 روز ادامه دارد.

درراستای اجرای برنامه عملیاتی دانشگاه های علوم پزشکی در خصوص الگوی تغذیه سالم وصنعتی سازی غذا خوری ها، تیم ارزیابی کننده از طرف دانشگاه علوم پزشکی قزوین در تاریخ شانزدهم اسفند در دانشگاه علوم پزشکی قم حاضر ودر حضور اعضای تیم دانشگاه مزبور از محل آشپزخانه ها وغذا خوری های دانشگاه بازدید شده وباتوجه به بررسی اطلاعات تکمیل شده ی شاخص های اعتبار سنجی توسط این دانشگاه ومطابقت اطلاعات مندرج با مستندات مربوطه وشاخص های تعیین شده درجداول ارسالی از وزارت بهداشت نسبت به تکمیل فرم ها وارائه امتیازات لازم طبق فرم پیوستی اقدام نمودند.

اعضای تیم ارزیاب اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی قزوین متشکل از مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه  بودند.

اعضای تیم ارزیاب دانشگاه علوم پزشکی قم متشکل از مدیر اموردانشجویی آقای مهندس عزیزی فر و رئیس اداره تغذیه آقای منوچهر چاقری بودند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.