دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲

پایش شاخصهای اعتبارسنجی غذاخوری های دانشجویی

پایش

در راستای اجرای برنامه عملیاتی دانشگاه ها با توجه به اقدامات دانشگاه ها در خصوص الگوی تغذیه سالم وصنعتی سازی غذاخوری های دانشجویی از سلف سرویس وآشپزخانه های دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی شاهرود،سمنان،مازندران وبابل بازدید شد.

به گزارش مفداگلستان، بمنظور ارزیابی جامع عملکرد وهمچنین رتبه بندی واعتبار بخشی سلف سرویس ها وآشپزخانه های دانشجویی ودر راستای اجرای برنامه عملیاتی دانشگاه ها با توجه به اقدامات دانشگاه ها در خصوص الگوی تغذیه سالم وصنعتی سازی غذاخوری های دانشجویی ؛و باعنایت به مصوبات جلسه مدیران دانشجویی در خصوص نحوی اجرای عملیات اعتبار سنجی شاخص های سلف سرویس وآشپزخانه های دانشجویی دانشگاه های مناطق ده گانه وانتخاب حامد زاهد مدیر امور دانشجویی وموسی مهری سرپرست اداره رفاه وتغذیه دانشجویی از دانشگاه علوم پزشکی گلستان بعنوان  نمایندگان  ارزیابی کننده در منطقه شمال کشوراز دانشگاههای علوم پزشکی شاهرود،سمنان،مازندران وبابل بازدید بعمل آورده و براساس  مشاهدات وارزیابی صورت گرفته  نسبت به تکمیل جداول ارسالی اعتبار سنجی غذاخوریهای  دانشجویی  وثبت در سامانه تعریف شده از سوی وزارت متبوع اقدام نمودند.دراین بازدید که مسئولین حوزه معاونت های دانشجویی،فرهنگی دانشگاههای ومذکور نیز حضور داشتند؛نمایندگان طرح رتبه بندی واعتبار سنجی از نزدیک با دانشجویان به گفتگو پرداخته ونظرات آنهارا در خصوص وضعیت سالن های غذاخوری   ،منوی غذایی وکمیت وکیفیت غذاهای ارائه شده جویا شدند.  

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.