به گزارش مفدا، دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و هیأت همراه، در هجدهمین سفر استانی خود، طی دو روز و در یک برنامه فشرده از دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازدید کرد و همزمان در نشستهای مربوط به بیماری کرونا به عنوان سخنگوی وزارت بهداشت حضور یافت.
در اولین روز سفر، معاون وزیر بهداشت در جمع هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی مازندارن شرکت کرد و علاوه بر استماع گزارش رییس و معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در خصوص مسائل و مشکلات فرهنگی و دانشجویی به بحث و گفتگو پرداخت.
بیشتر بخوانید:
در سفر استانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح شد؛
لاری: اگر دانشجو شجاع نباشد به میدان عمل نخواهد آمد/رییس دانشگاه: در عرصه فرهنگی آسیبپذیر هستیم
در ادامه و در روز دوم این سفر معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بر مزار سه شهید گمنام این دانشگاه که در آذرماه سال ۸۷ در دانشگاه علوم پزشکی مازندران طی مراسم باشکوهی تدفین شده بودند، حضور یافت و ضمن استمداد از شهدای پاک دفاع مقدس در مسیر مسؤولیتی خود بر اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره شهدا تاکید کرد.
در ادامه این سفر معاون وزیر بهداشت در مراسم کلنگزنی از مجموعه فرهنگی و هنری دانشگاه علوم پزشکی مازندارن حاضر شد. این مجموعه بنا است طی مدت زمان باقی مانده تا پایان کار دولت دوازدهم و با هزینهای بالغ بر هشتاد میلیارد ریال ساخته شود. این مرکز فرهنگی و هنری در متراژ هزار و ۳۵۰ متر طراحی اولیه شده و در قالب طرح پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندارن که طرحی در حوزههای مختلف فرهنگی و دانشجویی دانشگاه است، ساخته خواهد شد.
لاری در این مراسم ضمن تشکر از تلاشهای تمامی مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بیان داشت: قبلا توصیف دانشگاه مازندران را شنیده بودیم که نسبت به زیرساختهای فرهنگی و دانشجویی توجه دارند؛ در این دو روز نیز در بازید از مراکز خوابگاهی و ورزشی این واقعیت را از نزدیک لمس کردیم که تلاشهای تمامی عزیزان از جمله هیأت رییسه دانشگاه جای تشکر دارد.
وی در ادامه با یاد شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع سلامت که مظلومانه ایستادگی کردند، گفت: اینکه ما اکنون اینجا در صحت و سلامت ایستادهایم و در حال فعالیت جهت تأمین رفاه دانشجویان هستیم، مرهون جانفشانی این عزیزان است.
معاون وزیر بهداشت همچنین خاطر نشان کرد: برای معاونت فرهنگی و دانشجویی، داشتن باشگاه فرهنگی در هر دانشگاهی خواسته مهمی است؛ این پروژه امتیاز خاصی برای هر دانشگاه محسوب میشود تا فضایی برای فعالان دانشجویی در قالبهای مختلف به صورت مجتمع داشته باشد که امیدواریم تا پایان دولت نتیجه این کار را ببینیم.
به لطف خدا شهید مدافع سلامت از میان دانشجویان پرستاری و دستیاری نداشتیم که این حضور و این مراقبت موجب سربلندی است و من این موضوع را با افتخار در همه جا اعلام میکنمدر ادامه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در جمع فعالان دانشجویی حاضر و به سؤالات دانشجویان پاسخ داد.
در این برنامه دکتر سیما سادات لاری با بیان اینکه برای ما دیدار با دانشجویان و شنیدن صحبت شما عزیزان قسمت مهم سفر را شکل میدهد، گفت: دوست دارم بیشتر وقت در اختیار شما باشد تا صحبتها شما را بشنویم و بر اساس نظرات و پیشنهاداتی که ارایه میدهید پیگیر برنامههای شما باشیم. البته حضور شما در چنین نشستهایی نیز نشان اعتماد شما به ما است و نشان میدهد شما اطمینان دارید که ما پیگیر موضوعات و خواستههای شما هستیم و ما نیز پاسخ این اعتماد را خواهیم داد. البته این تعامل باید ادامهدار باشد و از طریق شماره تماس بنده و دیگر اعضای تیم این ارتباط را تا رسیدن به نتیجه دنبال کنید.
مبلغ کار دانشجویی پرستاری باید افزایش خوبی پیدا کند
وی در خصوص گلایه دانشجویان پرستاری با بیان اینکه کار دانشجویان پرستاری معضلی جدی است، گفت: دیگر دانشجویان در دانشگاههای علوم پزشکی بر سر رقم کار دانشجویی پرستاری مشکل دارند به این معنا که نباید مبلغ کار دانشجویی فرهنگی در هر ساعت ۵ هزار و ۵۰۰ تومان باشد و جالب اینکه کار دانشجویی پرستاری نیز همین عدد است. این عدد بر اساس نوع و اهمیت کار پرستاران در مواجهه با سلامت مردم رقم مناسبی نیست و باید اختلاف قابل توجهی پیدا کند.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: از سوی معاون پرستاری وزارت بهداشت در این خصوص درخواست داده شده و ما نیز به استناد این پیگیری، نامه دادهایم که باید رقم کار دانشجویی فرهنگی که به عنوان مثال دانشجو در فضای کتابخانه دانشگاه خود در حال فعالیت است با کار دانشجوی پرستاری که بر بالین بیمار حضور دارد، تفاوت داشته باشد. البته باید گفت در مدت شیوع کرونا حدود هزار ساعت در بخشهای کرونایی از کار دانشجویی پرستاری بهره گرفته شده و ما از همه شما عزیزان به دلیل این حضور تشکر میکنیم.
لاری افزود: شما از خود و خانواده گذشتید و علی رغم آگاهی از خطراتی که سلامت شما را تهدید میکرد در فضای درمان حضور یافتید و با مراقبتی که داشتید به لطف خدا شهید مدافع سلامت از میان دانشجویان پرستاری و دستیاری نداشتیم که این حضور و این مراقبت موجب سربلندی است و من این موضوع را با افتخار در همه جا اعلام میکنم.
باید امکانات رفاهی و سلامت در سایت دانشگاه برای دانشجویان وجود داشته باشد
وی در خصوص مشکلات ایاب و ذهاب دانشجویان بیان داشت: مسئله ایاب و ذهاب مسئله جدی است، اگر بنا است تجمع فضای خوابگاهی دانشگاه را در یک مکان و یک سایت داشته باشیم باید امکانات رفاهی مناسب از جمله دسترسی آسان به داروخانه در نزدیک این سایت، سهولت دسترسی در زمانهای لازم به وسایل ایابو ذهاب، وجود یک عدد آمبولانس اورژانس به صورت تمام وقت و امکانات رفاهی و دسترسی آسان به فروشگاهها نیز مهیا باشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ادامه داد: اگر این امکانات در این فضا قابلیت اجرایی ندارد باید امکان رفتوآمد با سهولت برای دانشجویان عزیز ما وجود داشته باشد، البته میدانیم دانشگاهها با کمبود منابع مواجهه هستند و شاید در درگیری با کرونا از نیازهای دانشجویان عزیز ما در فضای خوابگاهی و مواردی که عنوان شده مغفول ماندهاند که این به معنای بیتوجهی به خواستههای دانشجویان عزیزمان نیست.
وی در خصوص وضعیت فعالیتها و امکانات ورزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندارن بیان داشت: به لطف خدا وضع فضای ورزشی این دانشگاه از دیگر دانشگاههای علوم پزشکی بهتر است و مسؤولان دانشگاه نیز اهتمام ویژه به ورزش دانشجویان دارند، در خصوص نبود استخر با توجه به هزینه بالایی که دارد بعید میدانم در این دوره بشود کاری کرد اما در دیدار با استاندار مازندران این موضوع را بیان میکنیم که اگر حمایت خوب و قابل توجهی از سمت استانداری صورت بگیرد، ما نیز پای کار باشیم تا این پروژه آغاز شود و به سرانجام برسد.
جامعیت، بعد اجتماعی و نوآوری انجمنهای علمی مسئله مهمی است
لاری در خصوص اهمیت جایگاه انجمنهای علمی، گفت: انجمنهای علمی به نسبت کانونها و تشکلهای فرهنگی و دانشجویی دیگر نوپا هستند اما برای ما اهمیت زیادی دارند؛ اتفاقات خوبی در این خصوص در حال انجام است از جمله اینکه شرایطی را فراهم کنیم تا انجمنهای علمی و استعدادهای درخشان در کنار هم قرار بگیرند اما در این میان جامعیت، بعد اجتماعی و نوآوری انجمنهای علمی خصوصا در برنامه "هر خانه یک پایگاه سلامت"دارای اهمیت بیشتری است.
این نکته را نیز تشکلها با نوع نگرشهای مختلف بدانند که انتقادات شما باید دوستانه و برای پیشبرد اهداف نظام و انقلاب اسلامی باشد. تفاوت در مسیر و نگاه خوب است اما مقصد تمام فعالیتهای تشکلی باید تعالی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی باشد و پرچم تشکلهای دانشجویی در محافظت از این آرمانها را بالا نگاه دارد.معاون وزیر بهداشت در خصوص جدا شدن بودجه دانشجویی از بودجه فرهنگی ابراز داشت: ما خیلی در خصوص سرانه فرهنگی و دانشجویی تلاش کردیم و این سرانه را از ۴۵۰ میلیارد تومان به ۷۲۰ میلیارد تومان ارتقاء دادیم که رشد ۵۸ درصدی را نشان میدهد که این مهم به همت تلاشها و تشریح اهمیت فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی است. برای اجرای عدالت باید بودجه فرهنگی و دانشجویی را از هم جدا کنیم و این یکی از ماموریتهایی است که باید در مدت باقیمانده دنبال کنیم.
مراقبت خواهیم کرد تا فضای خانه نشریات به سمت و سوی خاصی نرود
وی در خصوص انتخابات خانه نشریات، بیان داشت: مراقبت خواهیم کرد تا فضای خانه نشریات به سمت و سوی خاصی نرود و قوانینی برای جلوگیری از مشکلات این چنینی گذاشته شده است. در خصوص وجود تشکلهای مختلف در فضای دانشگاهی، باید تشکلهایی که فضا برای فعالیت آنها در دانشگاه بازتر است مدعی باشند که دیگر تشکلها نیز در کنار آنها در دانشگاه فعالیت کنند و حضور داشته باشند تا تبادل افکار شکل بگیرد و فضای تشکلی پرشور باشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بیان داشت: البته این نکته را نیز تشکلها با نوع نگرشهای مختلف بدانند که انتقادات شما باید دوستانه و برای پیشبرد اهداف نظام و انقلاب اسلامی باشد. تفاوت در مسیر و نگاه خوب است اما مقصد تمام فعالیتهای تشکلی باید تعالی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی باشد و پرچم تشکلهای دانشجویی در محافظت از این آرمانها را بالا نگاه دارد.
لاری در پایان ابراز داشت: ما سعی میکنیم از این رفت و آمدها در شرایط بحرانی کرونا، نتیجه مد نظر شما را بگیریم. دیدار با شما ما را دلگرم میکند و حقیقتا ما برای شما تلاش میکنیم. من به نسل شما امیدوارم. به واقع اگر ما پشت شما باشیم و از شما حمایت کنیم همه خواهند دید شما تا چه اندازه در همه عرصههای ورزشی، مبارزه با کرونا، سیاسی، ورزشی و قرآنی باعث افتخار هستید. شما عزیزان در کمپین دانشجویی "زندگی دست یاریگر تو" شرکت کردید به نحوی که از ۸ هزار دانشجو که در این طرح مشارکت کردند، حدود ۵ هزار نفر دانشجویان عزیز ما بودند که در تولید ماسک، محلول ضدعفونی کننده، مستند سازی و ... حضور فعال داشتند.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت: نمایندگان وزیر در سطح دانشگاهها باید با دانشجویان ارتباط خوبی داشته باشد
در ادامه دکتر حسن زائری لطف مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص اهمیت ارتباط نماینده وزیر بهداشت با دانشجویان در دانشگاههای علوم پزشکی بیان داشت: تاکنون ۱۱ نماینده وزیر در سطح دانشگاههای علوم پزشکی تغییر کرده است، این در حالی است که بسیاری از دانشگاهها، معاون فرهنگی و دانشجویی را به عنوان نماینده وزارت و هیأت نظارت معرفی میکنند که معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خواستار شدند این موضوع اتفاق نیفتد و فردی از اعضای هیأت علمی با پایه علمی بالا این مسؤولیت را بر عهده بگیرد. فردی که مورد اعتماد دانشجویان باشد و بتواند ارتباط خوبی با دانشجویان بگیرد که بر این اساس این موضوع را در این دانشگاهها نیز پیگیری میکنیم.
وی در پاسخ به چرایی سختگیری فعالیت تشکلهای دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان داشت: این موضوع را به هیچ عنوان تایید نمیکنم، البته در خصوص برگزاری برخی برنامهها از سوی تشکلهای دانشجویی سیاستهای وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی مشخص است که برای برگزاری این برنامهها چه اتفاقی باید بیفتد و بر اساس چه دستورالعملهایی باید باشد. در این خصوص اگر سخت گیری انجام میشود دلیل بر نوع نگاه خاص به تشکلی نیست، اما اگر مصداقی در این خصوص وجود داشته باشد با جدیت دنبال خواهد شد.
نشریات بر اساس رتبهای که در رتبهبندی کسب میکنند بدون استثنا حمایت خواهند شد
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص نشریات دانشجویی و مشکلات عنوان شده، ابراز داشت: به نظر من عزیزانی که در حوزه نشریات دلخوریهایی داشتند، پایگاه خبری مفدا وزارت بهداشت را به خوبی دنبال نمیکنند و ارتباط گیری خوبی با مسؤول کارشناس نشریات خود ندارند و یا اطلاع رسانی خوبی از سوی دانشگاه صورت نمیگیرد. در این خصوص نکته اینکه سامانه رتبهبندی نشریات راهاندازی شده است و کلیه نشریاتی که در دانشگاههای علوم پزشکی چاپ و منتشر میشود، بر اساس رتبهای که در این رتبهبندی کسب میکنند بدون استثنا حمایت مورد نظر را دریافت خواهند کرد؛ البته این موضوع مربوط به نهاد، انجمن و یا تشکل سیاسی نیست بلکه رتبه بندی کمی در دانشگاه انجام میشود و رتبه بندی کیفی توسط یک تیم داوری تخصصی در وزارت بهداشت انجام خواهد شد و حمایتها نیز کاملا مشخص شده است.
این مقام مسؤول در خصوص مشکلات نشریات در حیطه طراحی گفت: دانشجویان برای طراحی نشریات خود میتوانند کار دانشجویی دریافت کنند، در حال حاضر دانشگاه مازندران ۲۰ نشریه دارد که سه نشریه آن فعال است.
زائریلطف در خصوص نشریات مجازی بیان داشت: در ارتباط با نشریات مجازی مشخصا دایره فعالیت و ماهیت انتشار نشریات در فضای مجازی است و امکان چاپ فیزیکی وجود ندارند. البته شیوع ویروس کرونا موجب شد تا این فضا جدیتر تلقی شود و بر این اساس باید برخی از آیین نامههای ما اصلاح شود، زیرا برخی دانشگاهها به صورت سلیقهای در این خصوص ورود میکنند.
دوره آموزشی "طرح مدیریت فردا"را برگزار خواهیم کرد که به ۲۲ مهارت عمومی مورد نیاز دانشجویان خواهد پرداخت، این دوره با تدریس مدرسان کشوری مجرب و از آبان ماه جاری آغاز خواهد شد.وی در خصوص مشکلات کانونهای خیریه از جمله کانون خیریه نهال، ابراز داشت: کانون نهال یکی از کانونهای خیلی خوب کشوری است که همین جابه خاطر فعالیتهایشان از این عزیزان تشکر میکنم؛ ما در کانونهای خیریه در خصوص افتتاح حساب مشکلی داریم و این مشکل این گونه است که صرفا برای موسسهای افتتاح حساب صورت میگیرد که صرفا از سوی استانداری و وزارت کشور مجوز دریافت کنند. از طریق بانک نیز امکان افتتاح حساب وجود ندارد، زیرا کانونهای خیریه ما کانونهای درون دانشگاهی هستند و اساس نامه آنها تیپ درون دانشگاهی است به این معنا که شما برای افتتاح حساب باید ۶۰۰ میلیون تومان آورده داشته باشید در حالی که گردش مالی کانونهای دانشجویی خیریه ما این اندازه نیست. ما برای رفع این مشکل صرفا از طریق صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت عمل میکنیم.
در سطح دانشگاههای علوم پزشکی ۱۲ انجمن علمی کشوری وجود دارد
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص جایگاه انجمنهای علمی دانشگاههای علوم پزشکی، بیان داشت: ما در سطح دانشگاههای علوم پزشکی ۱۲ انجمن علمی کشوری داریم. ما در انجمنهای علمی، دانشجویان پزشکی قوی و فعالی داریم و از دوستان انجمن علمی حمایت میکنیم؛ در خصوص دورههای آموزشی اگر برنامهای به صورت کشوری برگزار شود و دانشجویان به برگزاری پایلوت آن اقبال داشته باشند، کل هزینه را معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تقبل میکند که این منوط به ارایه برنامههای دبیران کشوری انجمنهای علمی است.
زائری لطف در خصوص ارتباط انجمنهای علمی با سازمانهای مردم نهاد گفت: در این خصوص معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اصلا ورود پیدا نمیکند؛ نکته اینکه دورههای آموزشی مختص انجمنهای علمی، تشکلهای سیاسی و کانونهای فرهنگی تدارک دیده شده است که اطلاع رسانی آن در هفته بعد انجام خواهد شد. دوره آموزشی خوبی تحت عنوان دوره "طرح مدیریت فردا" نیز برگزار خواهیم کرد که به ۲۲ مهارت عمومی مورد نیاز دانشجویان خواهد پرداخت که این دوره با تدریس مدرسان کشوری از آبان ماه جاری آغاز خواهد شد.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت: انتخابات شورای صنفی به صورت مجازی و پایلوت در دو دانشگاه علوم پزشکی در تهران برگزار خواهد شد
در ادامه مهندس رحمان خدابندهلو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه صحبتهای خوبی در خصوص کار دانشجویی دانشجویان پرستاری عنوان شد، گفت: کار دانشجویی این عزیزان را معاونت پرستاری وزارت بهداشت پی گیری میکند و ما نیز در معاونت فرهنگی و دانشجویی در این زمینه به دکتر حضرتی و تیمشان کمکهایی داشتهایم. کار دانشجویی پرستاری در همه دانشگاه وجود دارد و پرداخت میشود این که در مازندران پرداخت نمیشود نیز باید مورد بررسی قرار گیرد. مبلغ این کمک هزینه نیز در حال اصلاح است و پیشنهاد ارایه شده در هیات امنای مشترک برای تصویب مطرح شده است.
امسال افزایش ۵۰ درصدی تمامی وامها در حوزه دانشجویی را داریم، وام ضروری دانشجویان بین ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد و تلاش داریم دفعات پرداخت این وام را نیز افزایش دهیم. امیدواریم از طریق ارتباط با شوراهای صنفی بتوانیم از همراهی این عزیزان در خصوص بهبود حوزه رفاهی نیز استفاده کنیم.
وی در خصوص مشکلات سرویسهای دانشجویان بیان داشت: مشکلات در خصوص سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان حتما پیگیری میشود در مورد زمان تردد دانشجویان به خوابگاهها این نکته مهم است که بدانیم این زمان در هر شش ماه متفاوت است، داشتن امکانات رفاهی در این مجموعه نیز مورد پیگیری قرار خواهد گرفت. در خصوص جلسات شورای صنفی مرکزی نیز در ایام کرونا مجمع شورای صنفی تشکیل نشد اما با شورای مرکزی جلسات متعددی در وزارت بهداشت برگزار شد اما مجمع را از اسفندماه ۹۸ نداشتهایم.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت اضافه کرد: زمان قانونی فعالیت شورای صنفی، اردیبهشت ماه تمام شده است اما به دلیل اینکه امکان برگزاری انتخابات وجود نداشت با همان شورای صنفی قبل کار را ادامه میدهیم. سامانهای در دست ایجاد داریم تا به صورت پایلوت انتخابات شورای صنفی را به صورت مجازی در دو دانشگاه علوم پزشکی در تهران برگزار کنیم تا در صورت موفقیت در سطح کشور انتخابات به صورت غیرحضوری برگزار شود.
خدابندهلو در خصوص چرایی برگزاری المپیاد ورزشی مجازی، تصریح کرد: المپیاد برگزار شده در حقیقت یک جشنواره است، در چنین شرایطی باید دانشجویان به انجام ورزش در منزل فکر کنند و از سمت ما تشویق شوند، برگزاری این گونه مسابقات به معنای جایگزینی برای جشنوارههای ورزشی و المپیادهای ورزشی که تا کنون برگزار شده، نیست. ما در اسفندماه ۹۸، در آمادگی کامل برای برگزاری المپیادهای ورزشهای همگانی بودیم که در نهایت به دلیل شیوع ویروس کرونا از برگزاری المپیاد منع شدیم.
این مقام مسؤول در خصوص تعطیلی یکی از خوابگاههای دانشجویی دخترانه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح شهر به دلیل مشکلات ایجاد شده به دلیل گودبرداری عمیق ساختمان مجاور، گفت: تصمیم بر این است تا برقراری ایمنی از این خوابگاه استفاده نشود، اما در خصوص فاصله ایجاد شده میان خوابگاه جدید و مراکز درمانی که دانشجویان باید در آن حضور پیدا کنید، این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان: افزایش ۵۰ درصدی وامهای دانشجویی
در ادامه این نشست مهندس بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، بیان داشت: امسال افزایش ۵۰ درصدی تمامی وامها در حوزه دانشجویی را داریم، وام ضروری دانشجویان بین ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد و تلاش داریم دفعات پرداخت این وام را نیز افزایش دهیم. امیدواریم از طریق ارتباط با شوراهای صنفی بتوانیم از همراهی این عزیزان در خصوص بهبود حوزه رفاهی نیز استفاده کنیم.
دانشجویان در این نشست بر اهمیت پرداخت کار دانشجویی پرستاری، جایگاه انجمنهای علمی، نشریات دانشجویی و حمایت از این نشریات، توسعه فضای ورزشی، مشکلات رفاهی در فضای خوابگاهی، مشکلات ایاب و ذهاب دانشجویان، فضای حضور تشکلهای دانشجویی و... اشاره کردند.
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه این سفر در جلسه ستاد مبارزه با کرونا در استانداری حاضر شد.
در این سفر دکتر سید عادبدین حسینی آهنگری مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، مهندس بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، دکتر حسن زائریلطف مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، مهندس رحمان خدابندهلو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر بهزاد تدین معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، دکتر روحالله محمد علینژاد عمران رییس جدید مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و سید نصرت الله موسوی دبیر ستاد مرکزی فعالیتهای جهادی و مسؤول سفرهای استانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر را مشایعت کردند.
برای مشاهده گزارش تصویری این سفر روی متن کلیک کنید.
/انتهای پیام
کدخبرنگار: ۱۰۴۳۰
/انتهای پیام
کدخبرنگار: ۱۰۴۳۰
ارسال نظر