جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰

شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

کلیه مراحل طبخ غذا در سلف دانشگاه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت میگیرد

بازدید اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان از سلف سرویس مجتمع پردیس / تصاویر

اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان از سلف مجتمع پردیس کمالوند بازدید کردند.

به گزارش مفدا، صبح آدینه ۱۱ مهرماه، شماری از اعضای شورای صنفی دانشگاه با هماهنگی معاون فرهنگی و دانشجویی، از آشپزخانه و سردخانه‌ها و نحوه طبخ غذا در دانشگاه بازدید کردند.

بر اساس گزارش شورای صنفی کلیه مراحل تهیه غذا اعم از نگهداری مواد در انبار و سردخانه‌ها، پخت و بسته‌بندی پرس‌های غذایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌گیرد.

این گزارش می‌افزاید: با توجه به اینکه تعداد پرس‌های هر وعده غذایی حدوداً بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ عدد می‌باشد و همچنین آشپزخانه دانشگاه صنعتی است دو منو شدن غذا امکان‌پذیر نیست ولی با بالا رفتن رزرو غذا این امر قابل‌پیگیری است و شورای صنفی به جد پیگیر این موضوع خواهد بود.

همچنین بعضی از مواد استفاده‌شده برند مورد رضایت دانشجویان نبودند، با قول‌های گرفته‌شده از امور دانشجویی و پیمانکار، برند این مواد غذایی مثل مربا، تن ماهی و کلوچه تغییر خواهد کرد.

در مورد کیفیت غذای توزیعی، این نکته قابل‌ذکر است که به علت فاصله زمانی بین پخت و توزیع و سرد شدن آن کیفیت غذا کاهش می‌باید لذا شورای صنفی پیگیر تهیه گرم‌کن غذا و گرماساز غذا است.

در مورد کمیت غذای توزیعی، در روز بازدید از پخت ناهار روز جمعه (کوبیده) وزن گوشت طبق قرارداد بود.

لازم به ذکر است شورای صنفی در روزهای آینده برای نظارت بر پخت دیگر غذاها به‌صورت سرزده از این مکان بازدید خواهد کرد.

مطالب مرتبط

بازدید اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان از سلف سرویس مجتمع پردیس / تصاویر

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.