شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸

پیشگیری از سوء تغذیه و مشکلات گوارشی، با استفاده از نان سالم

نان سالم

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: نان سالم، یکی از مواد غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است، که ابتلا به بیماری های گوارشی و سوء تغذیه را کاهش می دهد.

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: نان سالم، یکی از مواد غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است، که ابتلا به بیماری های گوارشی و سوء تغذیه را کاهش می دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس فرهاد تابان سیرت با بیان اینکه گندم ماده اصلی نان و از غنی ترین غلاتی است که در طبیعت یافت می شود، افزود: به دلیل اهمیت نان در سفره هر ایرانی، استفاده از مواد مرغوب در تهیه این نعمت الهی ضروری است.

وی با اشاره به اینکه سوء تغذیه و مشکلات گوارشی از تبعات استفاده از نان ناسالم است، افزود: حفظ ارزش غذایی نان، مستلزم وجود سبوس و کاهش سبوس گیری است.

وی با بیان اینکه تخمیر ناقص توسط جوش شیرین از عوامل مهم کاهش جذب کلسیم و آهن است، تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین در هنگام تهیه به منظور ور آمدن نان توصیه نمی شود.

مهندس تابان سیرت عنوان کرد: استفاده از مخمر ها به منظور ور آمدن نان بلامانع و سبب آزاد شدن پروتئین هاست.

وی در پایان با بیان اینکه نان سفید(نان بدون سبوس) نوعی کربوهیدرات ساده است، خاطر نشان کرد: استفاده از این نوع نان برای افراد مبتلا به دیابت و افراد مستعد این بیماری توصیه نمی شود.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.