شنبه ۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۳

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی فسا:

کارگاه آموزشی اهمیت تغذیه و بهداشت محیط در سلف سرویس ها برگزار گردید

کارگاه آموزشی اهمیت تغذیه و بهداشت محیط در سلف سرویس های دانشگاه برگزار گردید

سرپرست اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی فسا: با توجه به اهمیت سلامت تغذیه در محیط دانشگاه، کارگاه آموزشی ویژه پرسنل سلف سرویس دانشگاه و بیمارستان حضرت ولیعصرعج)درسالن حکمت دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش مفدا- فسا:

آقای محمد علی شرفی فرد، سرپرست اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این خبر بیان داشت: با توجه به اهمیت سلامت تغذیه در محیط دانشگاه، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره تغذیه کارگاه آموزشی در همین راستا ویژه پرسنل سلف سرویس دانشگاه و بیمارستان حضرت ولیعصرعج) درسالن حکمت دانشگاه برگزار گردید.

شرفی فرد ادامه داد: در این کارگاه، مهندس محمد کریم قانعی، کارشناس بهداشت محیط نکاتی در خصوص رعایت اصول مراقبتی و بهداشتی در محیط های پخت غذا، انبار ها و سالن های سلف سرویس مطرح کرد.

قانعی در ادامه نیز در خصوص انواع روغنهای خوراکی، نحوه صحیح سرخ کردن، نحوه شستشو و گندزدایی سبزیجات، گوشت و انجماد و رفع انجماد آن، نگهدارنده هاو افزودنیهای موادغذایی به مواردی اشاره کرد.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.