سه‌شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۲

اجرای الگوی تغذیه سالم در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

تغذیه

بهداشت غذایی و حفظ سلامت، رعایت استانداردهای مواد غذایی و الگوی تغذیه سالم دانشجویان از اولویت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان می‎باشد.

به گزارش مفدا کاشان، "دکتر یوسفیان" مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از اجرای الگوی تغذیه سالم در این دانشگاه خبر داد.

وی اهم اقدامات این معاونت در راستای اجرای الگوی تغذیه سالم  دانشجویان در طی سال تحصیلی گذشته و سال تحصیلی جدید را شامل استفاده از روغن مایع گیاهی جهت پخت و پز به‌صورت ۱۰۰%، رعایت اصول اولیه در تفت و سرخ کردن مواد غذایی، محدودیت مصرف چربی و نمک و استفاده از نمک استاندارد و ید دار، گنجاندن حداقل دو وعده ماهی در برنامه غذایی، اختصاص ۱۰ واحد لبنیات (شیر- ماست- دوغ- ماست موسیر و ...) در برنامه غذایی هفتگی عنوان کرد.

یوسفیان همچنین اختصاص ۸-۷ واحد سبزی یا سالاد در برنامه غذایی هفتگی، استفاده از سبزی و صیفی جات تازه با رعایت مراحل سالم سازی و بهداشتی سبزیجات، اختصاص حداقل شش وعده میوه در برنامه غذایی هفتگی، تغییر برنامه غذایی از تک منویی به دومنویی، قراردادن کلیه گروههای غذایی (نان و غلات، گوشت و جانشین‌های آن، حبوبات، شیر و لبنیات، میوه و سبزیجات، قندهای ساده و چربی) در حد استاندارد در منوهای غذایی برنامه هفتگی غذای دانشجویان، اعتبار سنجی آشپزخانه و سلف دانشجویی و اقدام جهت صنعتی سازی پخت از طریق ایجاد و تعهد خرید برای پیمانکار طبخ و توزیع سلف دانشجویی در قرارداد واگذاری طبخ و توزیع غذای سلف دانشجویی و حذف تمام غذاهای فست فودی از جمله کالباس، سوسیس، همبرگر و ....را ازدیگر اقدامات معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در راستای اجرای الگوی تغذیه سالم در این دانشگاه برشمرد.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.