یکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷

جشنواره "تغذیه سالم، قلب سالم" در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد

80.jpg

به مناسبت هفته ملی سلامت زنان، جشنواره غذای سالم با عنوان "تغذیه سالم، قلب سالم" با شرکت ۵۲ نفر در قالب ۲۶ گروه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.

به گزارش مفدا بیرجند، در ابتدای مراسم "دکتر قائمی" رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند پس از بازدید از غرفه ها در جمع کارکنان و مسئولان این دانشگاه سخنانی ایراد کرد . وی با نشکر از دست اندر کاران این جشنواره، غذای سالم را از ضروریات سفره ایرانی دانست و با تاکید بر الگو برداری از شیوههای درست تغذیه و اجرای آن در زندگی ، داشتن رژیم غذایی سالم و ورزش را از ضروریات زندگی دانست .

در ادامه "دکتر مودی" مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان با تشکر از دست اندرکاران برگزاری جشنواره، سلامت زنان در جامعه را اصلی مهم دانست و گفت: زن محور سلامت خانواده است.  وی با تاکید بر نقش ترویجی زن در سلامت و اینکه زنان مهم ترین نقش را در مدیریت سلامت اعضای یک جامعه دارند، سلامت خانواده و بخصوص سلامت زنان را اصلی لازم برای توسعه و ترقی جامعه برشمرد.

مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان در ادامه با بیان اینکه زن محور تغذیه خانواده است، در مورد اهمیت غذا و اینکه غذا هم می‌تواند درمان و هم موجب ایجاد بیماری شود سخن گفت و بر نوع و اهمیت تغذیه زن در دوران های مختلف زندگی اش از جمله بلوغ، بارداری و شیردهی و تاثیر زن بر تغذیه کودکان تاکید کرد.

"مودی" بای بیان این مطلب که نان و برنج در رژیم غذایی ایرانی‌ها از حد استاندارد بیشتر و گوشت، لبنیات و حبوبات از حد معمول کمتر است، بر اصلاح این الگو غذایی تاکید کرد و افزود: با توجه به ماشینی شدن زندگی توجه به تغذیه از ارکان مهم سلامت است و آگاه سازی و ارتقای سطح دانش تغذیه با برگزاری چنین جشنواره هایی از لوازم ضروری این امر است.

"دکتر کاظمی" رییس کمیته تحقیقات دانشگاه نیز در این مراسم با بیان اینکه علیرغم شایع بودن سرطان در زنان علت اصلی مرگ زنان بیماری های قلبی است، به توجه بیشتر به رژیم غذایی، کم کردن مصرف نمک و قند و به حداقل رساندن مصرف برنج و استفاده بیشتر از حبوبات، اظهار داشت: مصرف مواد قندی ارتباط بیشتری از مصرف چربی ها با ایجاد سرطان و بیماری‌های قلبی دارد و سه چیزی که می‌تواند از ایجاد بیماری قلبی جلوگیری کند سبزیجات، میوه جات و حبوبات هستند.

"کاظمی" در ادامه به یک بیماری خاص به نام «قلب شکسته» اشاره کرد که بیشتر در خانم‌هایی که دچار حادثه حاد و ناگهانی می‌شوند رخ می‌دهد و در آن عضله قلب آسیب دیده و می‌شکند.

"دکتر ناصری" سخنران دیگر مراسم بود که در مورد غذاهای سالم و ایمن به سخنرانی پرداخت. وی با تاکید بر اصلاح الگوی تغذیه به توضیح نشانگرهای رنگی تغذیه پرداخت و بر مصرف کالاهای خارجی دارای اصالت و برچسب اصالت تاکید کرد.

سپس "دانشور" مسئول برگزاری جشنواره با بیان اینکه معیار انتخاب در داوری غذاها روش طبخ مناسب، سبزیجات رنگی و ایجاد تنوع، غلات کامل و نوآوری بوده است، از هیئت داوران و مهمانان تشکر کرد.

گفتنی است، این مراسم با برنامه‌های متنوعی همراه بود که از آن جمله می‌توان به پخش کلیپی در رابطه با هفته ملی سلامت زنان، اجرای استندآپ کمدی توسط هندمند کمدین، اهدای لوح یادبود به همه شرکت کنندگان و اهدای جوایز به ۷ گروه برگزیده جشنواره اشاره کرد.

 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.