چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۴

مصاحبه با معاون مدیر اموردانشجویی بمناسبت روز دانشجو

دانشجوفردی است فرهیخته،آگاه،پرجنب وجوش ومطالبه گر

خلیلی

دانشجوفردی است فرهیخته،آگاه،پرجنب وجوش ومطالبه گروبه اقتضای جوانی به تمام امورومسائل زندگی حساس می باشد.بنظر من شیرین ترین وپرمعنی ترین دوره زندگی محسوب می شود، دانشجو دراین دوران معنی استقلال رادرهمه جنبه های زندگی عینا لمس می کند وخود را درمجموعه ای ازباید ونبایدها می بیند .

به گزارش مفدا زنجان،معاون مدیراموردانشجویی در آغاز گفتگو، درمعرفی خودگفت:ناصر خلیلی هستم با۲۹سال سابقه خدمت دردانشگاه که تمامی این مدت رادرمدیریت اموردانشجویی در خدمت دانشجویان محترم هستم.در حال حاضر معاون مدیرامور دانشجویی وسرپرستی اداره خوابگاه ها رابعهده دارم.

ناصر خلیلی درمورد  ارزیابی دوران دانشجویی و مسائل مربوط به این دوره چنین تعریف کرد:دانشجوفردی است فرهیخته،آگاه،پرجنب وجوش ومطالبه گروبه اقتضای جوانی به تمام امورومسائل زندگی حساس می باشد.بنظر من شیرین ترین وپرمعنی ترین دوره زندگی محسوب می شود، دانشجو دراین دوران معنی استقلال رادرهمه جنبه های زندگی عینا لمس می کند وخود را درمجموعه ای ازباید ونبایدها می بیند .بنظر من لحظات شیرین وجذاب این دوران ماندگاربوده ودراین دوران است که استعداهای ذاتی شخص شکوفا می شود.

وی درخصوص تعامل دانشجویان با حوزه مدیریت دانشجویی گفت: معمولا کارهایی که بصورت مشارکتی انجام می شود ارزش بالاتر وبازدهی مطلوبی دارد.من اطمینان دارم استفاده از تجارب ،پتانسیل وظرفیت دانشجویان درامورآموزشی ،فرهنگی،فوق برنامه و...بسیار کارسازومفید است.دراین دانشگاه نزدیک به ۱۵ کانون،۱۴ نشریه وچندین شورا تشکیل شده است که دانشجویان دراین  تشکل ها فعالیت دارند.بنظرمی رسد که دانشجویان بایددر کارهای پژوهشی وآموزشی نیزمشارکت خورا ارتقاءدهندومسوولین نیز بسترهای این امر مهم راایجاد نمایند؛البته،مدت دوسال است که کانونهای آموزشی و ورزشی دراکثر رشته های تحصیلی توسط دانشجویان ایجادشده است.از سال ۹۴شوراهای صنفی فعالیت خوبی دارند.

خلیلی درتوضیح اقدامات انجام شده برای بهبود کیفیت تغذیه دانشجویی بیان کرد: باشروع کار آقای دکتر مهران محسنی بعنوان معاون فرهنگی واموردانشجویی ،درخصوص افزایش کیفیت غذا اقداماتی انجام گرفته است که درنوع خود کم نظیر است.اجرای دومنویی وعده های نهاروشام ،تشکیل کمیته تغذیه از بین دانشجویان، ناظرین تغذیه،انجام نظر سنجی از دانشجویان در خصوص تنوع وکیفیت غذا و واگذاری امورآشپزخانه ها به بخش خصوصی ازجمله این اقدامات است.مسوولین دانشگاه بخصوص معاون فرهنگی واموردانشجویی پیگیرهستندکه کار ساخت سلف سرویس مرکزی که پیشرفت ۵۰ درصدی دارد، هرچه سریعتر به پایان برسد.همچنین پیگیر هستیم تا وعده صبحانه هم در سبد غذایی دانشجویان این دانشگاه گنجانده شود.

معاون مدیر دانشجویی درادامه افزود:درحال حاضر تعداد زیادی از دانشجویان در زمینه های بهداشتی ،درمانی ،آموزشی،تحقیقاتی ،خدمات فرهنگی ورفاهی مشغول کاردانشجویی هستند.سقف کاردانشجویی ماهانه  ۷۰ ساعت است که به تناسب میزان فعالیت حق الزحمه پرداخت می شود.

وی پراکندگی ،غیراستانداردبودن ،کمبودفضای اسکان در خوابگاه ها ،نبود سلف سرویس مرکزی،صنعتی نبودن آشپزخانه ها،کمبودنیروی انسانی  ماهررا ازجمله مشکلات این حوزه برشمردوتوضیح داد: باتلاش شبانه روزی مسوولین سعی می شود با ایجاد تعمیرات وتجهیز خوابگاه، از خوابگاه های موجود بصورت بهینه استفاده ومحیط برای اسکان دانشجویان مناسب سازی شود. خلیلی ادامه داد :در چند سال اخیر اقدامات وتعمیرات خوبی در خوابگاه ها انجام گرفته است که ازجمله رنگ آمیزی،تجهیز وتعمیرا ت سرویس های بهداشتی ،بهینه سازی سیستم های گرمایشی وسرمایشی رامی توان نام برد.   

وی درمورد جایگاه ونقش شوراهای صنفی اظهارکرد:این شورا متشکل از دانشجویانی است که طی فرآیندانتخابات ،توسط دانشجویان دردانشکده ها وخوابگاه ها انتخاب می شوند  وبازوی مشارکتی توانایی برای مسوولین حوزه دانشجویی وفرهنگی محسوب می شوند.ازسال ۱۳۹۴انتخابات این شورا بطور رسمی برگزار می شود،دراین مدت کم، نقش خوبی جهت پیگیری کارهای مربوط به دانشجویان ایفا کرده اند. اصلا ماهیت فعالیت در((حوزه دانشجویی))، تعامل ومشارکت تشکل های دانشجویی وشوراها را می طلبد.حضور تشکل ها، در امر پیگیری کارهای مربوط به دانشجویان از طرف مسوولین ،مدیران وکارشناسان مورد استقبال قرار می گیردونتایج خوب ومثبتی بهمراه دارد. وی هفته وحدت وروز دانشجورا به مسوولین ودانشجویان تبریک گفت وبرای تمامی دانشگاهیان موفقیت آرزو کرد.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.