دوشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۳

برگزاری مسابقه آشپزی در خوابگاههای دانشجویی بمناسبت هفته خوابگاهها

اشپزی

بمناسبت هفته خوابگاهها مورخ 30/2/95 در خوابگاههای دانشجویی مسابقه آشپزی برگزار شد.


برگزاری مسابقه آشپزی در خوابگاههای دانشجویی بمناسبت هفته خوابگاهها

غلامرضا صمد زاده سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی گفت: این مسابقات با هدف ترویج استفاده از غذاهای اصیل و سالم ایرانی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان دانشجویان خوابگاه برگزار شد.

وی افزود: تعداد 20 گروه چهار نفره از دانشجویان دختر و پسر خوابگاههای یاس، نور، کوثر و پردیس در این مسابقه شرکت نمودند که مواد اولیه لازم شامل گوشت، برنج و روغن از قبل به هر گروه تحویل شد.

صمدزاده بیان داشت: معیار ارزیابی این مسابقه طعم غذا، کیفیت و پخت مناسب غذا و نیز تزیین غذای مورد نظر بوده است که داوران مسابقه متشکل از مدیر دانشجویی، مدیر فرهنگی، معاون مدیر دانشجویی، رئیس و کارکنان اداره تغذیه و رئیس اداره مشاوره دانشجویی در نهایت گروههای برتر از هر خوابگاه را تعیین نمودند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.