یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۷

جلسه هم اندیشی در راستای بهینه سازی فضای سلف وارتقاء سطح کمی وکیفی طبخ خدمات دانشجویی برگزار گردید

جلسه

جلسه هم اندیشی مدیریت امور دانشجویی با حضور مدیر دانشجویی، مدیر دفتر فنی دانشگاه ،مسئول امور مالی معاونت فرهنگی و دانشجویی و رئیس و پرسنل اداره رفاه و تغذیه برگزار شد

به گزارش مفداگلستان، درراستای بهینه سازی فضای فیزیکی  سلف سرویس و همچنین ارتقاء سطح کمی و کیفی طبخ و توزیع غذای دانشجویی جلسه هم اندیشی در روز دوشنبه مورخ۲۷آذرماه درمحل دفتر مدیریت دانشجویی با حضور مدیر دانشجویی، مدیر دفتر فنی دانشگاه، مسئول امور مالی معاونت فرهنگی و دانشجویی و رئیس و پرسنل اداره رفاه و  تغذیه برگزار شد.

در این جلسه مسائل و مشکلات موجود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راه کارهای  مناسب توسط اعضاء گروه و مدیریت محترم دفتر فنی دانشگاه ارائه و تقسیم کار در راستای رسیدن به اهداف و برنامه های پیش بینی شده صورت گرفت. در پایان جلسه، اعضای حاضر از محل سلف سرویس مرکزی دانشگاه بازدید کردند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.