پنجشنبه ۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸

مصرف این ماده غذایی از کودک شما نابغه می‌سازد

egg

بر اساس یافته محققان مصرف روزانه یک ماده غذایی در تقویت عملکرد سلول‌های مغزی و افزایش هوش کودکان تاثیر دارد.

کارشناسان درجدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ به مدت ۶ ماه سبب افزایش سطح ماده کولین، کربنات کلسیم، کراتین و DHA دربدن خردسالان می‌شوند که نقش موثری در حفظ سلامت مغز و تقویت قوای ذهنی دارند.

پژوهش‌های پیشین نیز نشان داده است مصرف تخم مرغ سبب افزایش رشد جسمانی و جلوگیری از خستگی شدید در نوزادان می‌شود.

1-تخم مرغ مفیدترین مکمل تغذیه‌ای برای تقویت هوش خردسالان2-با تخم مرغ ضریب هوشی کودکان را افزایش دهید3-تخم مرغ مفیدترین مکمل تغذیه‌ای در دوران خردسالی
تخم مرغ دارای اسیدهای چرب، پروتئین، کولین، ویتامین A، B۱۲، سلنیوم و سایر مواد مغذی است که می‌تواند یک منبغ تغذیه‌ای بسیار مناسب برای کودکان درحال رشد و نیز بزرگسالان باشد.

مصرف تخم مرغ سبب تغذیه بهتر سلول‌های مغزی، رشد و افزایش هوش کودکان می‌شود همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی با مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ کاهش چشمگیری پیدا می‌کند.

1-تخم مرغ مفیدترین مکمل تغذیه‌ای برای تقویت هوش خردسالان2-با تخم مرغ ضریب هوشی کودکان را افزایش دهید3-تخم مرغ مفیدترین مکمل تغذیه‌ای در دوران خردسالی
نوزادانی که در ۶ الی ۹ ماهگی روزی یک عدد تخم مرغ مصرف کرده اند درمقایسه با نوزادانی که تخم مرغ مصرف نکرده اند دارای سطح بالاتری از ویتامین B۱۲ درخون خود بوده اند.

مصرف تخم مرغ سبب افزایش وزن نوزادان وجلوگیری از مشکل کم وزنی و رشد کم می‌شود، این پژوهش به وسیله دانشمندان دانشگاه واشنگتن در سال ۲۰۱۵ برروی ۱۶۳ نوزاد ۶ الی ۹ ماهه انجام شده و رشد جسمی و سلول‌های مغزی آن‌ها مورد بررسی قرارگرفته است.

بهترین زمان برای مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه است، کارشناسان توصیه می‌کنند این ماده به شکل پخته یا در غذاها، برای کمک به رشد کودک گنجانده شود البته باید توجه داشت که مصرف تخم مرغ عسلی می‌تواند سبب برخی مسمومیت‌های غذایی در افراد شود.

1-تخم مرغ مفیدترین مکمل تغذیه‌ای برای تقویت هوش خردسالان2-با تخم مرغ ضریب هوشی کودکان را افزایش دهید3-تخم مرغ مفیدترین مکمل تغذیه‌ای در دوران خردسالی
آن دسته از کودکان که دچار آلرژی به تخم مرغ هستند باید تحت نظارت پزشک متخصص قراربگیرند تا رژیم غذایی جایگزین برای آن‌ها درنظر گرفته شود.

نتیجه این پژوهش در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.