چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵

نتایج جشنواره آشپزی دهه مبارک فجر

image.png

به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقه آشپزی ویژه کارکنان خانم دانشگاه برگزار شد

به گزارش مفدا خراسان شمالی، در مورخه چهارشنبه ۹۶/۱۱/۱۸ مسابقه آشپزی با حضور آقای دکتر صولتی مدیر فرهنگی و خانم دکتر لنگری مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان و جمعی از کارکنان خانم علاقمند به آشپزی در سلف مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر اکبر صولتی بیان نمود: این مسابقه با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بانوان برگزار شد.

بر پایه این گزارش، سرکار خانم جودت کارشناس تغذیه با حضور در محل مسابقه غذاهای آماده شده را از نظر بهداشتی، مواد اولیه استفاده شده، تغذیه سالم و مزه و تزئین امتیاز دهی کردند.

نتیجه مسابقه بعد از جمع بندی امتیازات، به شرح ذیل اعلام و به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید.

در بخش آش ها:

۱-خانم فاطمه هدایتی نفر اول از بیمارستان امام رضا (ع)

۲- خانم نرگس قوچانیان نفر دوم از معاونت غذا و دارو

۳- خانم بتول سمیعی نفر سوم از بیمارستان بنت الهدی

در بخش خوراک ها:

۱- خانم فاطمه محمدی نفر اول از بیمارستان امام رضا (ع)

۲- خانم رقیه ولی نیا نفر دوم از دانشکده دندانپزشکی

۳- خانم فرزانه قربانی نفر سوم از دانشکده دندانپزشکی

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.