جمعه ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹

خواص گیلاس

خواص گیلاس

خواص گیلاس برای سلامتی

گیلاس، میوه ای ضد سرطان
چه سبک زندگی مان را سرزنش کنیم و چه از بدشانسی شکایت کنیم، ولی حقیقت این است که سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انواع گروه های سنی در حال افزایش است. در عین حال در مورد شروع و گسترش آن چیزی نمی دانیم، ولی شواهد تجربی و علمی بیان می دارند ، برخی از مواد شیمیایی موجود در گیلاس ، همانند نجات دهنده های طبیعی در برابر این بیماری عمل می کنند. برخی از ترکیبات یافت شده در گیلاس نظیر کوئریترین، الاجیک اسید و پریلیل الکل ثابت شده است که بسیار در جلوگیری از روند شروع و گسترش سرطان نقش دارند.

این میوه‌ی کوچک همچنین سرشار از فلاوونوئیدی به نام «کرستین» است که خواص ضدسرطانی دارد. نتایج پژوهشی که اخیراً در ژورنال تغذیه به چاپ رسیده نشان می‌دهد کرستین از تشکیل تومورهای سرطانی در کولون پیشگیری می‌کند. کولون قسمتی از روده‌ی بزرگ است و متأسفانه سرطان آن از نظر تعداد بیماران مبتلا، سومین و از نظر تعداد مرگ و میر، دومین رتبه را دارد.

خواص گیلاس - پیشگیری از سرطان
خواص گیلاس – پیشگیری از سرطان

خواص ضد التهابی گیلاس
رنگ قرمز گیلاس به خاطر آنتوسیانین‌های آن است. این آنتی اکسیدان‌های قوی همچنین در انگور قرمز نیز وجود دارند و مانع از تشکیل آنزیم‌های التهاب‌زا می‌شوند. در نتیجه این آنتی‌اکسیدان‌ها به تسکین دردهای عضلانی و مفصلی کمک می‌کنند. علاوه بر منابع آنتی اکسیدان ، گلرنگ موجود در گیلاس همانند یک عامل ضد التهابی عمل می کند. بنابراین ، گیلاس به صورت بالقوه می تواند همانند یک سپر در مقابل بیماری های دردناک مزمن همانند التهاب مفاصل و دیگر بیماری های عضلانی عمل کند. اگر از درد مفاصل رنج می‌برید گیلاس را امتحان کنید. همچنین می تواند برای آرام کردن جراحات ورزشی مورد مصرف قرار گیرد. یک لیوان آب گیلاس می تواند تنها چیزی باشد که بعد از یک جلسه ورزشی سخت به درد شما بخورد.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.