یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۱

بمناسبت هفته خوابگاه ها ودر چهارمین روز از این هفته

ششمین جشنواره آشپزی دانشجویان دختر خوابگاهی برگزارشد

ششمین جشنواره آشپزی

این جشنواره در دوبخش شامل انواع غذا وآش روز یکشنبه در محوطه مجتمع خوابگاهی دخترانه بوستان با استقبال بی نظیر دانشجویان برگزارشد . مدیرکل میراث فرهنگی ،گردشگری وصنایع دستی استان زنجان ورئیس دانشگاه علوم پزشکی مهمانان ویژه این جشنواره بودند.

به گزارش مفدا زنجان،بمنظورایجاد فضای رقابتی سالم وبانشاط در داخل خوابگاه های دانشجویی ومعرفی غذاهای ایرانی ،سنتی ومحلی واحیای سنت های اصیل ونژاده این مرز وبوم ونیز ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی ،سالم وسنتی وپرهیز از غذاهای آماده ومضر وبازگشت به روش های تغذیه سالم وبی ضرر،ششمین جشنواره آشپزی دانشجویان دختر خوابگاهی در محوطه مجتمع خوابگاهی دخترانه بوستان برگزارشد.این جشنواره در دوبخش انواع غذا وآش سنتی برگزارشد.


اولین جشنواره آشپزی دردانشگاه  علوم پزشکی زنجان در سال  ۱۳۹۰با حضور ۷۰ نفر از دانشجویان دختر خوابگاهی با ارائه ۹۰نوع غذا در فضایی شاد وبانشاط برگزارشد.در دوره گذشته تعداد چشمگیری از دانشجویان شرگت کردندودر سه محور شامل غذا های محلی ،انگشتی ،آش ودانواع دسر به رقابت پرداختندکه از هر محور در نهایت پنج نفر بعنوان برندگان نهایی جشنواره جوایزی اهداشد.

باتوجه به اینکه امسال ،سومین روزاز هفته خوابگاه های دانشجویی با شعار خوابگاه دانشجویی بهداشت وتغذیه سالم نام گذاری شده است، ششمین جشنواره آشپزی با شرکت تعداد کثیری از دانشجویان  جهت تحقق این شعار برگزارشد.

در آغاز این جشنواره شهلا مرادی دبیر جشنواره آشپزی ،گزارش مختصری از تاریخچه برگزاری جشنوارههای سال های قبل دراین دانشگاه ارائه کرد.مرادی  به مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری وصنایع دستی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دیگرمهمانان حاضر در جشنواره خیر مقدم گفت واز عوامل اجرایی این جشنواره تشکر کرد.

دکترپرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان  از حضور مدیرکل میراث فرهنگی ،گردشگری وصنایع دستی استان زنجان ،معاونین دانشگاه ،استید،مدیران ،عوامل اجرایی جشنواره وبخصوص دانشجویان تشکر کرد.وی در مورد اهمیت استفاده از غذاهای سالم وسنتی مطالبی رابیان کرد.رئیس دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد:تحرک واستفاده از غذاهای سالم وفرآوری نشده از ابتلا به بسیاری از بیماریها جلوگیری می کندوسلامت انسان را تضمین تا حد زیادی تضمین می کند.

یحیی رحمتی مدیرکل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری استان زنجان دراین مراسم در خصوص اهمیت این جشنواره مطالبی را بیان کرد.اهمیت استفاده از غذاهای سنتی وسالم را متذکر شدوگفت :این نوع از جشنواره ها باعث احیای سنت های اصیل وریشه ای کشوربزرگ ایران را فراهم می کند.وی افزود با احیای سنت های محلی واصیل باید از غذا های مضروفرآوری شده فاصله بگیریم .رحمتی اضافه کرد که ما باید فرهنگی اصیل خودرا حذف کنیم واز جایگاه  وارزش خانواده ایرانی صیانت نماییم . این مسوول حوزه فرهنگی از ریاست دانشگاه ومعاونت فرهنگی واموردانشجویی بخاطر برگزاری جشنواره های آشپزی تشکر کرد.

دکتر مهران محسنی معاون فرهنگی واموردانشجویی، دراین مراسم از فاطمه باقری ،ناصر خلیلی ،شهلا مرادی ودیگر عوامل این جشنواره تشکروقدردانی کرد.محسنی اهمیت تغذیه سالم وایجاد محیط بانشاط برای دانشجویان را بسیار مهم وباارزش دانست .معاون فرهنگی ودانشجویی ضمن معارفه مجدد دکتر مصطفی محمدی بعنوان جانشین این معاونت گفت: باحضوردکتر محمدیشاهد اتفاقات مهمی دراین حوزه خواهیم بود .وی اضافه کرد دکتر محمدی فردی پرتلاش ،باانرژی ومصصم وخلاق است ودرهرحوزه ای که مسوولیتی داشته است منشاتحولات سازنده ای بوده است.

دکتر مصطفی محمدی جانشین معاون فرهنگی ودانشجویی دراین مراسم با تاکید براهمیت حضور دانشجویان در فعالیت های فرهنگی دانشگاه گفت : ما باید از ظرفیت های دانشجویی در انجام امور فرهنگی ،ورزشی وسایر حوزه های دانشگاه استفاده نماییم .وی خاطر نشان کرد: ما سعی می کنیم با وارد کردن دانشجویان در امورمربوط به دانشگاه ،آنهارابرای مدیریت آینده جامعه تربیت کنیم . 

درحاشیه جشنواره مسابقات طنابکشی وفوتبال دستی دربین تیم های شرکت کننده برگزارشد وبه تیم های برنده جوایزی تعلق گرفت.

ازدیگر برنامه های پیش بینی شده دراین آئین تقدیر از آشپز،راننده ونیروی تاسیساتی نمونه بود که حسن حیدری از نیروهای تاسیساتی،علی بیگلی آشپزنمونه و سهراب امینی راننده نمونه مورد تقدیر قرارگرفتند.

جهت ایجاد شور ونشاط همچنین مسابقات هندوانه وماست خوری بین نفرات شرکت کننده برگزارشد که به نفرات برنده جوایزی اهداشد.

در پایان با اعلام نفرات برگزیده  جشنواره ،پنچ نفراول بخش غذا (انواع کوکو،دلمه وکتلت) وبخش آش مشخص شدندوجوایز خودرا دریافت کردند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.