دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۳

سرو غذاهای رنگارنگ در جشنواره غذای دانشجویی

 سرو غذاهای رنگارنگ در جشنواره غذای دانشجویی

به مناسبت هفته خوابگاه ها جشنواره غذای دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد.

به گزارش مفدا اسفراین به مناسبت هفته خوابگاه ها جشنواره غذای دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد. در این جشنواره که با استقبال دانشجویان و کارکنان همراه بود، بیش از 20 نوع غذای محلی و قومیتی عرضه شد .در پایان در بخش دانشجویان فاطمه کاظمی مقدم ، مهسا نوروزی ، فهیمه گشتاسبی و در بخش کارکنان محدثه پور قنبرزاده برندگان این مسابقه بودند.گفتنی است این غذا ها براساس ترکیبات غذا ،سلامت غذایی ، طعم و سفره آرایی توسط خانم دکتر سنگ سفیدی مسئول تغذیه دانشکده علوم پزشکی اسفراین داوری شد.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.