چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶

افراد سیگاری در معرض خطر بیماری های قلبی هستند/رژیم غذایی دومین عامل پیشگیری کننده از سرطان

سیگار و عوارض

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: افرادی که سیگار استعمال می کنند نه تنها خود در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند بلکه اطرافیانی که در معرض دود سیگار هستند را در معرض خطر قرار می دهند.

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: افرادی که سیگار استعمال می کنند نه تنها خود در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند بلکه اطرافیانی که در معرض دود سیگار هستند را در معرض خطر قرار می دهند.

به گزارش مفدا یاسوج: مصطفی رنجبر افزود: توصیه می شود افراد سیگاری در خارج از فضای بسته سیگار استعمال کنند.

وی در ادامه با اشاره به دو عامل پرفشاری خون و چربی خون، اذعان کرد: این دو عامل به تنهایی منجر به بروز بیماری قلبی نمی شوند و زمانی خطر ابتلا افزایش می یابد که مجموع این عوامل با عامل استعمال سیگار همراه باشد.

وی با بیان اینکه پس از دخانیات، رژیم غذایی دومین عامل پیشگیری کننده از سرطان به شمار می رود، ابراز داشت: با تغییر رژیم غذایی، کنترل وزن، فعالیت بدنی و عدم استفاده از سیگار می توان از بروز سرطان پیشگیری کرد.

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج یاد آور شد: چاقی، عدم تحرک و مصرف چربی‌ها از عواملی هستند که شیوع سرطان را افزایش می‌دهند.

وی تغذیه نامناسب را یکی از عوامل ابتلاء به بیماری های سرطان، دیابت، فشار خون و چربی خون و بیماری های کلیوی عنوان و اظهار کرد: این درحالی است که تغذیه طولانی مدت نقش موثری در پیشگیری از بروز سرطان دستگاه گوارش دارد.

رنجبر در پایان خاطر نشان کرد: اضافه وزن، چاقی، بی تحرکی، مصرف دخانیات و تغذیه نامناسب زمینه بروز سوء تغذیه، انواع بیماری ها، اختلال رشد و اختلال در کیفیت زندگی افراد را فراهم می کند

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.