چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۱

فعالیت مدیریت امور دانشجویی در حوزه امور رفاهی دانشجویان،۶ماهه اول سال ۱۳۹۷

امور دانشجویی

حوزه رفاهی در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گلستان شامل سلف سرویس و نقلیه و خدمات رفاهی از قبیل: وام های دانشجویی، بیمه می باشد.

به گزارش مفداگلستان، عمده فعالیت های انجام شده مدیریت امور دانشجویی در حوزه رفاهی شامل: بازسازی و بهسازی مجموعه سلف سلف شهید کبیری، تهیه تفاهم نامه با سازمان فنی و حرفه ای به منظور استفاده از ظرفیت سازمان درخصوص آموزش یک حرفه به دانشجویان علاقه مند به صورت رایگان (مکاتبات لازم در خصوص این تفاهم نامه با دفتر حقوقی انجام شده و در دست اقدام می باشد). واگذاری بوفه مجموعه فلسفی به بخش خصوصی از طریق مزایده و جلوگیری از واگذاری به صورت سنتی و نظارت کامل بر فعالیت آن. بهبود وضعیت سرویس های نقلیه دانشجویی از طریق برگزاری جلسات با سازمان اتوبوسرانی، راه اندازی سامانه رضایت سنجی دانشجویان از ارائه خدمات در راستای اعتبار بخشی موسسه ای می باشد.

ریز فعالیت های انجام شده در حوزه رفاهی جهت تغذیه و سلف سرویس از قبیل: تخریب کامل کف و بدنه و سنگ فرش کردن سلف سرویس و بیرون آوردن لوله های فاضلاب فرسوده و طراحی سیستم جدید فاضلاب و تعویض کامل تایل های قدیمی سقف آشپزخانه و نوسازی سیستم روشنایی و همچنین تعویض  لوله های رفت و برگشت سیستم گرمایشی سرمایشی  بعلت  فرسودگی و تعویض منبع انبساط و برزنت های کانال های هواساز موجود و  نوسازی عایق کاری داخل موتورخانه بهمراه تعویض دودکش های مشعل موتور خانه  و نصب دو عدد اگزوست فن بهمراه دوعدد هود برای اتاقک کباب پز و همچنین تعویض تک شعله موجود داخل آشپزخانه بهمراه بهسازی گازرسانی تک شعله ها می باشد.

ریز فعالیتهای ساختمانی و تاسیساتی انجام شده در تابستان ۹۷ در سلف دانشجویی شهید کبیری شامل: تخریب فضای غیر قابل استفاده و افزایش فضای مفید و قابل استفاده سلف سرویس، سنگ فرش محل پخت غذا با مصالح مرغوب، اصلاح مسیر فاضلابرو ، طراحی آشغالگیر مناسب و اصلاح سیستم دفع پساب ، تعویض حفاظ فاضلابرو کف، بهسازی و تعمیر دیوار آشپزخانه (سنگ به جای کاشی)، تعویض تایل های سقف و بهسازی کامل آن ، نصب اگزوست فن و تعمیرات اساسی تاسیساتی (سیستم های گرمایشی و سرمایشی) ، عایق سازی سیستم گرمایشی و سرمایشی جهت بهینه سازی مصرف انرژی در کل مجموعه سلف سرویس، تعویض کلیه درهای آشپزخانه با درهای آلومینیومی و ایزوله و جدا کردن اصولی محیط طبخ و توزیع غذا از سایر قسمت ها، نصب سیستم های روشنایی مناسب و کم مصرف، نصب شیرآلات و لوله کشی مناسب و استاندارد و پیش بینی تاسیسات لازم به منظور صنعتی سازی، تعویض اجاق گازها با اجاق گازهای جدید و استاندارد با توجه به فرسوده بودن آنها، نصب سیستم تهویه مناسب (هود کباب پز و هود پخت)، تعویض پالت ها و قفسه های انبارها(انبار خشک، زیر صفر و بالای صفر درجه)، تعویض کلید و پریزهای معیوب با کلید و پریز های ضد آب، طراحی منطقه مناسب جهت تحویل ظروف کثیف به محل شستشو، طراحی قسمت مناسب به منظور نگهداری ظروف شسته شده داخل قفسه و گنجه مخصوص، تعویض درب چوبی قسمت جمع آوری ظروف، تعمیر اگزوست فن سرویس های بهداشتی، ساخت انبار آشپزخانه به صورت موقت جهت دپوی ظروف و وسایل آشپزخانه(در دست اقدام) ، تهیه پروپوزال صنعتی سازی سلف سرویس با ظرفیت ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ نفر و ارائه به معاونت توسعه همراه با اسناد و مدارک لازم و پیگیری انجام صنعتی سازی، اجرای طرح الگوی تغذیه سالم با اهداف مشارکت اعضای هیات علمی در برنامه ریزی تغذیه، کنترل کامل برنامه غذایی و برطرف کردن نقاط ضعف به صورت مرحله به مرحله، تشکیل کمیته تغذیه متشکل از مدیر امور دانشجویی، رئیس اداره رفاهی، کارشناس تغذیه، مسئول سلف و دو نفر از دانشجویان رشته تغذیه (یک نفر پسر و یک نفر دختر)، نظارت بر برنامه ریزی غذایی توسط کمیته تغذیه به صورت برگزاری جلسه هر دو هفته یکبار بوده است.

اقدامات انجام شده مدیریت امور دانشجویی در واحد نقلیه از قبیل:تمدید قرارداد نقلیه با سازمان اتوبوسرانی، تعویض اتوبوس های ۴۵۷ با اسکانیا، جانمایی واحد نقلیه دانشگاه، اخذ مجوز هیات امنا جهت فروش اتوبوس اسکانیا و جایگزین کردن اتوبوس شهری یا مینی بوس در ازای فروش اتوبوس برون شهری اسکانیا جهت ارائه خدمات به دانشجویان، با توجه به شروع کلاس ها در دانشکده دندانپزشکی در ساعت ۷:۱۵ صبح، سرویس دهی مناسب در ساعت ۶:۳۰ و همچنین سرویس دهی دانشجویان به بیمارستان شهید صیاد در ساعت ۷ صبح و برقراری سرویس ساعت ۸ شب دانشجویان پسر خوابگاه علم الهدی می باشد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.