یکشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲

باهدف بررسی آنالیزها و نام محصولات غذایی؛

سلف سرویس مرکزی دانشجویان دانشگاه توسط نمایندگان معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه پایش شد

بازدید سلف

مسئول تغذیه به همراه کارشناس نظارت بر خدمات پشتیبانی و امور قراردادهای معاونت توسعه مدیریت و منابع از سلف سرویس مرکزی بازدید و پایش سرزده انجام دادند

به گزارش مفداگلستان، دکتر مهدی صادقی مسئول حوزه معاونت فرهنگی در گفتگو با خبرنگار مفداگلستان هدف از این بازدید را بررسی آنالیزهای غذایی و برندهای محصولات غذایی جهت کنترل و کاهش هزینه ها بیان کرد.
این بازدید روز سه شنبه مورخ ۱۸ دیماه سال جاری با حضور مجتبی مقدسی ناظر تغذیه دانشگاه و محمدرضالطفی کارشناس نظارت بر خدمات پشتیبانی و مریم امیدنژاد مسئول امور قرار دادها انجام شد
نمایندگان معاونت توسعه ضمن بازدید از بخش های مختلف سلف سرویس از جمله آشپزخانه، سردخانه و انبار، نقاط ضعف و قوت و مشکلات سلف سرویس را مورد بررسی و رسیدگی قرار دادند.


 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.