به گزارش مفداگلستان، در این کارگاه آموزشی که روز چهارشنبه مورخ ۲۶دیماه سال جاری در محل سلف سرویس برگزار شد، مهندس رضا ابراهیم نیا کارشناس بهداشت پیرامون بهداشت فردی به بیان سخن پرداخت
وی، رعایت موراد بهداشتی از قبیل داشتن کارت بهداشت، گواهینامه بهداشت، روپوش و کلاه و عدم حضور پرسنل در زمان سرماخوردگی و آنفولانزا تا زمان درمان کامل، داشتن برنامه مشخص نظافتی بصورت روزانه و ماهیانه، چیدمان صحیح وسایل در انبار و سردخانه، استفاده از ظروف گیاهی یکبارمصرف بصورت بسته بندی شده، شستشو و ضدعفونی کردن مداوم چرخ گوشت، دستگاه کباب پز و یخچال آشپزخانه، داشتن انبارک جهت توزیع زیتون و همچنین خارج کردن ظروف غیرقابل استفاده از محیط انبار موادغذایی بدلیل در مجاورت قرارنگرفتن موادغذایی را تاکید کرد.
درادامه این برنامه آموزشی، رئیس اداره امور رفاهی دانشجویان، مسئول سلف سرویس و کارشناس تغذیه در سخنان خود پیرامون بهداشت محیط، ابزارکار، راه های آلودگی موادغذایی و شیوه پیشگیری از آن به بیان سخن پرداختند
ارسال نظر