یکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۶

جشنواره «غذای سالم» در دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد

اسفراین

در راستای اجرای بسیج آموزشی ۱، ۲، ۳ ( افزایش مصرف شیر و لبنیات، میوه و سبزیجات و کاهش مصرف روغن، شکر و نمک)، جشنواره غذای سالم، در دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد.

 به گزارش مفدا اسفراین، این جشنواره با همکاری معاونت‌های آموزشی، بهداشتی و معاونت فرهنگی و دانشجویی و با هدف اشاعه و معرفی غذای سالم، در دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسئولان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد، بعد از بررسی غذاها توسط کارشناس تغذیه، با توجه به معیارهای پخت و به کارگیری گروه‌های مواد غذایی و میزان مصرف نمک و روغن، غذای برتر معرفی و به برندگان جوایزی اهدا شد.

در این جشنواره، دانشجویان پریسا دوجی، منیره رمضان پور و نگین میلانلو به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را از آن خود کردند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.