-
۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۰۵:۰۶
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگوی اختصاصی با مفدا مازندران؛
خدمت به جامعه و مردم ارجحیت دارد/تفکر نقادانه، انجام کار تیمی و پشتکار همراه با امید به آینده، مقدمات موفقیت است
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگوی اختصاصی با مفدا مازندران گفت: در این زمان که هم تحریمها و هم بیماری بیداد میکند، ما میتوانیم سفیران خوبی برای سلامتی هموطنانمان باشیم تا جسم و روح سالم داشته باشند. ما فعالین عرصه سلامت و بهداشت باید شرایط خوب و با کیفیتی را در زمینه سلامت به هموطنانمان هدیه دهیم. قطعا میتوانیم با کمک جوانانمان کشوری امن و آرام داشته باشیم.
-
۱۳۹۹-۱۲-۰۹ ۱۰:۴۲
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها:
کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید در دانشگاهها مورد ارزیابی و تحلیل عالمانه قرار گیرند
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، گفت: در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده هر شخصی که خود را در معرض انتخاب مردم قرار میدهد باید در دانشگاهها مورد ارزیابی و تحلیل عالمانه قرار گیرد. درست است که محدودیتهای کرونا و تعطیلی دانشگاهها فعالیت در این عرصه را سخت کرده است اما فضای مجازی امکانات و ظرفیت خوبی را برای تشکلها فراهم کرده است که میتوانند در این فضا با مشارکت حداکثری کار و مسؤولیت خودشان را ایفا کنند.
-
۱۳۹۹-۱۲-۰۶ ۱۲:۲۶
مسابقات بخش آوایی سیوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به پایان رسید
دبیر بخش آوایی سیوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور ضمن اعلام خبر برگزاری مسابقات این بخش، گفت: با برگزاری مسابقات رشتههای "دعا و مناجات خوانی"، "قرائت تحقیق" و "قرائت ترتیل" به صورت مجازی، مسابقات بخش آوایی در این دوره از جشنواره برگزار شد.
-
۱۳۹۹-۱۲-۰۵ ۱۴:۲۷
ارسال بیش از ۲۰۰ اثر به بخش "ادبی و فناوری" جشنواره ملی قرآن و عترت
پایان داوری بخش "ادبی" جشنواره ملی قرآن و عترت/داوری بخش فناوری تا ۱۰ اسفندماه ادامه دارد
دبیر بخشهای "هنری، ادبی و فناوری" سیوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور گفت: بیش از ۲۰۰ اثر در بخشهای "فناوری و ادبی" سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که داوری بخش "ادبی" امروز ۵ اسفندماه انجام و داوری بخش "فناوری" تا ۱۰ اسفندماه جاری ادامه خواهد داشت.
-
۱۳۹۹-۱۱-۲۷ ۲۰:۱۴
داوری چهار رشته ”معرق و منبت“، ”خوشنویسی“، ”تذهیب“ و”نقاشی“ از بخش هنری جشنواره ملی قرآن انجام شد
ابوالقاسمی:صبوری و دقت از شاخصههای مهم در هنر خوشنویسی است/آقامیری: قراردادن رگههایی از چوب در کناریکدیگر عشق و عشقورزی نیاز دارد
داوری چهار رشته ”معرق و منبت“، ”خوشنویسی“، ”تذهیب“ و”نقاشی“ از بخش هنری سیوپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور انجام شد. داوران برجسته ملی و بینالمللی که داوری این آثار را بر عهده داشتند از سطح بالای آثار ارسالی گفتند و بر ادامه دادن این هنر از سوی دانشجویان با تکیه بر دو شاخص صبر و دقت تاکید کردند.
-
۱۳۹۹-۱۱-۲۵ ۱۲:۲۸
دبیر انجمن دانشجویان پزشکی اردبیل در گفتوگو با مفدا مطرح کرد:
ایمسا بزرگترین انجمن علمی دانشجویی کشور است/ ارتباط با ۱۳۳ انجمن دانشجویی پزشکی در ۵ قاره دنیا
دبیر انجمن دانشجویان پزشکی اردبیل گفت: انجمن دانشجویان پزشکی (ایمسا) بزرگترین انجمن علمی دانشجویی کشور است که در بیش از ۳۵ دانشگاه کشور حضور داشته و به واسطه همکاری با فدراسیون جهانی دانشجویان پزشکی (IFMSA) با ۱۳۳ انجمن دانشجویی پزشکی در ۵ قاره دنیا در ارتباط میباشد.
-
۱۳۹۹-۱۱-۲۵ ۰۹:۵۳
در گفتوگو با دبیر انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مطرح شد:
دانشگاه محلی برای کسب آگاهیهای مورد نیاز شهروندی است/ واکنش آسیبشناسانه به معضلات جامعه، رویکرد انجمن اسلامی
به گفته دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، برای دانشجویان فعال در تشکلهای دانشجویی، دانشگاه علاوه بر محیطی برای کسب دانش و مهارت در زمینه تخصصی، محلی برای کسب آگاهی و توانمندیهای مورد نیاز برای یک شهروند است و انجمن اسلامی هم واکنش آسیبشناسانه و بنیادین به معضلات جامعه را رویکرد خود قرار داده است.
-
۱۳۹۹-۱۱-۲۵ ۰۹:۰۴
در گفتوگو با دو داور بینالمللی قرآن کریم مطرح شد؛
دانشجویان علوم پزشکی میتوانند با ایجاد انس قلبی با قرآن کریم بر سختیهای شغل خود فائق آیند
برای پردازش و اثرگذاری صدا در قرائت قرآن نیاز به طنین و انعطاف صدا وجود دارد
داوران بینالمللی قرآن کریم در مسابقات رشته حفظ بخش آوایی سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت، در گفتوگو با مفدا به اهمیت انس با قرآن در میان دانشجویان پزشکی تاکید کردند. استاد ملکشاهی تصریح کرد: دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی رسالت سنگین سلامت فیزیکی و روحی جامعه را بر عهده دارند و در این مسیر با اهمیت در حال خدمت هستند، این عزیزان میتوانند با ایجاد انس قلبی با قرآن کریم بر سختیهای این کار فائق آیند.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۱۱:۴۶
قائم مقام دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت:
مدافعان سلامت یک سرمایه اجتماعی بسیارارزشمند هستند/تداوم راه جهاد و شهادت این بار در سنگر سلامت
قائم مقام دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت گفت: مدافعان سلامت یک سرمایه اجتماعی بسیارارزشمند هستند، کسانی که جان خویش را در مسیر حفظ جان همنوعانشان بهخطر انداختند.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۴ ۱۰:۵۱
گفتگوی اختصاصی مفدا دزفول با دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی دزفول؛
در تلاش هستیم تا جایی که بتوانیم خلاءهای آموزشی را بهبود ببخشیم
رادمان امیری دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار داشت: هدف ما این است که بتوانیم بستری مناسب برای رسیدگی به مطالبات آموزشی دانشجویان فراهم کنیم و نیز بتوانیم فضایی فراهم کنیم که خلاء های آموزشی که نیاز به رفع آنها وجود دارد، پوشش داده شود.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۲ ۱۹:۱۴
داوران جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور مطرح کردند؛
آقایی: دانشجویان علوم پزشکی برکات همراهی با قرآن را در حرفهشان خواهند دید/طرقی: برقراری ارتباط معنوی در حوزه روح بر موفقیتهای حاصله بر جسم تاثیر دارد
با انجام داوری رشته حفظ ۵ جزء برادران از بخش آوایی جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، سیوپنجمین دوره از این جشنواره به میزبانی وزارت بهداشت آغاز بهکار کرد. دو داور ملی و بینالمللی قرآن کریم ضمن تقدیر از وزارت بهداشت در برگزاری این مسابقات، ارتباط گیری دانشجویان علوم پزشکی با قرآن کریم را در مسیر سلامت روحی و روانی جامعه تاثیر گذار دانستند و بر برکات این همراهی در زندگی دانشجویان تاکید کردند.
-
۱۳۹۹-۱۱-۰۸ ۱۰:۰۷
رئیس اداره انجمنهای علمی وزارت بهداشت:
مشارکت ۸۵ درصدی دانشگاههای علوم پزشکی در ۱۴ انتخابات شورای مرکزی انجمنهای علمی- دانشجویی کشوری وزارت بهداشت
رئیس اداره انجمنهای علمی وزارت بهداشت با اشاره به حضور ۸۵ درصدی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی در ۱۴ انتخابات اخیر شورای مرکزی انجمنهای علمی- دانشجویی کشوری وزارت بهداشت گفت: طی ماههای مهر و آبان، نیز در قالب فضای مجازی، انتخابات در سطح دانشگاههای علوم پزشکی با استقبال خوب از سوی دانشجویان علوم پزشکی برگزار شد.
-
۱۳۹۹-۱۱-۰۵ ۰۹:۵۱
معاون آموزشی وزارت بهداشت :
دغدغههای همه داوطلبان دستیاری برای ما اهمیت دارد
برخی داوطلبان چهل و هشتمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، نسبت به زمان برگزاری و تغییر منابع این آزمون اعتراض داشته و آن را خلاف مصوبات قانونی میدانند.
-
۱۳۹۹-۱۱-۰۱ ۰۸:۰۰
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در گفتگو با نشریه دانشجویی طنین:
رویکردهای مدیریت بحران پس از دوران کرونا تغییر خواهد کرد
مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در گفتگو با نشریه دانشجویی طنین گفت: تقریباً بعد از نیمه دوم قرن بیستم ما شاهد افزایش بیماری های مزمن بودیم و سیمای مرگ و میر تغییر کرد و از بیماری های واگیر به بیماری های غیر واگیر تبدیل شد. من فکر میکنم دوباره در آینده هم این چالش را داشته باشیم. باید خودمان را آماده کنیم. رویکرد های مدیریت بحران مطمئناً پس از دوران کرونا تغییر خواهد کرد. بیشتر برنامه های بهداشتی در ایران و دنیا روی بیماری های مزمن تأکید داشت ولی الان می بینیم که باید به بیماری های عفونی هم در کنار بیماری های مزمن توجه شایانی داشته باشیم.
-
۱۳۹۹-۱۰-۳۰ ۱۱:۱۹
پژوهشگر برگزیده دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:
برداشتن گام عملی و تلاش در عرصهای که به آن علاقه مندیم عامل موفقیت است
هانی عزیزیکیا، دانشجوی پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود معتقد است هر کس در مسیری که به آن علاقه دارد قدم بردارد و تلاش کند به آن چه که شایستگیاش را دارد خواهد رسید.
-
۱۳۹۹-۱۰-۲۹ ۱۲:۰۷
دارنده رتبه نخست مسابقات دوز سکهای المپیاد بازیهای فکری وزارت بهداشت:
اقدام وزارت بهداشت در برگزاری المپیاد مجازی بازیهای فکری در شرایط کرونایی، ستودنی بود
ریحانه وفایی راد دانشجوی ترم ۵ رشته بهداتش حرفهای از دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و دارنده رتبه نخست مسابقات دوز سکهای المپیاد مجازی بازیهای فکری و ورزشهای الکترونیک وزارت بهداشت، سطح فنی این المپیاد رامطلوب توصیف کرد و گفت: اقدام وزارت بهداشت در برگزاری این المپیاد به صورت غیرحضوری در شرایط شیوع ویروس کرونا، ستودنی بود.
-
۱۳۹۹-۱۰-۲۹ ۱۰:۵۶
در گفتگو با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح شد؛
مصرف داروی ریتالین به بهانه موفقیت در امتحان توجیه علمی ندارد/ خطر بروز آسیبهای جسمی و روحی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف داروی ریتالین به بهانه موفقیت در امتحان نه تنها توجیه علمی ندارد، بلکه میتواند منجر به عوارض و آسیبهای جسمی و روحی در فرد مصرفکننده بشود.
-
۱۳۹۹-۱۰-۲۵ ۱۸:۵۰
دانش آموخته رشته بهداشت موادغذایی در مقطع PhD دانشگاه علوم پزشکی کردستان؛
بزرگترین سپر ایمنی در مقابل بسیاری از بیماریها داشتن تغذیه سالم است
تقویت سیستم ایمنی با مصرف مناسب پروتئین ها، ویتامین ها و موادمعدنی
شادیه محمدی دانش آموخته رشته بهداشت موادغذایی در مقطع PhD دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار داشت: باتوجه به اینکه تاکنون درمان خاص و واکسنی که در دسترس عموم مردم باشد ، برای کرونا وجود ندارد و به شدت هم واگیر است چاره ای جز پیشگیری از آن با رعایت پروتکل های بهداشتی و تقویت سیستم ایمنی بدن وجود ندارد و اصلی ترین راه برای تقویت سیستم ایمنی بدن هم داشتن تغذیه مناسب است.
-
۱۳۹۹-۱۰-۲۴ ۱۵:۰۱
رئیس مرکز سنجش پزشکی در گفت وگو با مفدا:
حذف رشته آموزش هوشبری از آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۰ ناگهانی نبود
رئیس مرکز سنجش پزشکی گفت: حذف رشته آموزش هوشبری از آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۰ ناگهانی نبوده و قبلا در این خصوص اطلاع رسانی شده بود.
-
۱۳۹۹-۱۰-۲۳ ۱۵:۱۴
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی در گفت وگو با مفدا:
آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دستیاری پزشکی فردا پایان مییابد/تاکنون ۱۱ هزار و ۴۰ نفر ثبت نام کردهاند
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی گفت: آخرین مهلت ثبت نام برای آزمون دستیاری پزشکی فردا چهارشنبه ۲۴ دی ماه پایان مییابد.
-
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۰۹:۴۸
رییس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت از طرح "همقدم" میگوید؛
دانشجویان در طرح "هم قدم" میفهمند که تنها نیستند/ حالتان را خواهیم پرسید
حفظ ارتباط دانشجویان در فضای بالین با ادارات مشاوره و سلامت روان دارای اهمیت بسیاری است
رییس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به اجرای طرح همقدم به عنوان طرحی ”حمایتی روانشناختی”، گفت: هدف اصلی طرح "هم قدم" این است که ذهن دانشجو به این سو گرایش پیدا کند که "من تنها نیستم" و همقدمی در کنار من وجود دارد که در شرایط بحرانی میتوانم با آن تماس و ارتباط بگیرم. خطاب به دانشجویان عزیزمان اعلام میکنم که زودی به شما زنگ خواهیم زد و حالتان را خواهیم پرسید. لطفا با کارشناسان ما همراهی کنید و شما نیز همقدم با ما شوید.
-
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۹:۴۰
داوری رشته "دومینوی اولین المپیاد بازیهای فکری و ورزشهای الکترونیک مجازی" برگزار شد
حضور دانشجویان در سطح مسابقات ملی و بین المللی در تمامی رشتهها/سطح بالای آثار شرکتکنندگان تعجب برانگیز بود
داوری رشته "دومینو" از رشتههای "اولین المپیاد بازیهای فکری و ورزشهای الکترونیک مجازی دانشگاههای علوم پزشکی کشور" با داوری بر روی ۴۰ اثر برگزیده انجام شد. آثار ارسالی خلاقانه و با توانایی بالا از موضوعات مورد توجه داوران در این بخش به شمار میرفت.
-
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۲:۰۰
دبیر همتایاران سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مطرح کرد:
کرونا بر سلامت روان دانشجویان اثر گذاشت/ عزم همتایاران برای کمک به همسالان خود
دبیر همتایاران سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به تأثیر شیوع کرونا بر فعالیتهای دانشجویی و ایجاد مشکلاتی مانند افسردگی و افت تحصیلی گفت: همتایاران میتوانند با آموزش و اگاهیبخشی به هم سن و سالان خود با همکاری اداره مشاوره برای بهبود این وضعیت گام بردارند.
-
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۰۷:۴۷
گفتگوی صمیمانه با دکتر مرتضوی زاده «فوق تخصص خون و سرطان» یزدی؛
ما از لذائذ زندگی خدمت به خلق را برگزیدهایم
دکتر سید محمدرضا مرتضوی زاده « فوق تخصص خون و سرطان» متولد مهرماه ۱۳۴۵ در یزد است. او به خاطر شغل پدر، هر قسمتی از دوران تحصیل را در جایی گذراند؛ ابتدایی را در زاهدان و راهنمایی تا دیپلم را در یزد بود که در کنکور سال اول، داروسازی تبریز قبول شده و نرفت ولی سال دوم، پزشکی اصفهان قبول شد و تخصص را هم در همان جا گرفت.
-
۱۳۹۹-۱۰-۱۷ ۰۹:۲۴
رییس دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت خبرداد
مراحل تحقیق و تألیف کتاب «روششناسی فهم روایات طبی» به پایان رسید
رییس دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت از اتمام مراحل تحقیق و تألیف کتاب «روششناسی فهم روایات طبی» خبر داد.
-
۱۳۹۹-۱۰-۱۵ ۰۹:۴۱
دبیر کشوری انجمنهای علمی پرستاری ایران:
کرونا آمد تا خصوصیات زیبای پرستاران و کادر درمان را به تصویر بکشد
دبیر کشوری انجمنهای علمی پرستاری ایران با بیان اینکه در ماههای شیوع کرونا حجم تلاش و کار عزیزان ما در حوزه پرستاری در مبارزه با این بیماری چندین برابر شده است، گفت: در این میان دوری از خانواده، استرس بیماری، پوشش سخت و طاقت فرسای محافظتی، همه و همه بر ایثار پرستاران در ایام شیوع کرونا افزوده است که گویی کرونا آمد تا برای ماهها به تصویر بکشد که پرستاران و پزشکان و کادر بهداشت، سلامت و درمان دارای چه خصوصیات با ارزشی هستند.
-
۱۳۹۹-۱۰-۱۴ ۱۱:۱۵
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی؛
در «آیین ملی اهدای تندیس فرشتهی سلامت» به دنبال تقویت فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی در بین دانشجویان هستیم
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی «آیین ملی اهدای تندیس فرشتهی سلامت» را عامل زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار در دانشگاهها خواند و گفت: انگیزه دانشجویان در خط مقدم مبارزه با کرونا همانند انگیزه رزمندگان در مقابله با دشمن در طول سالهای دفاع مقدس است.
-
۱۳۹۹-۱۰-۱۴ ۱۱:۱۱
دبیر جدید انجمن علمی دانشجویی رشته بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم:
اعضای انجمنهای علمی دانشجویی سربازان جبهه تولید علم هستند
دبیر جدید انجمن علمی دانشجویی رشته بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، در گفتگو با خبرنگار مفدا بم، گفت: از آنجایی که انجمنهای علمی پل ارتباطی بین دانشجویان و اساتید محسوب میشوند، دانشجویان برای پویایی بیشتر در رشته تخصصی خود میتوانند انجمن علمی را کانونی برای این امر بدانند و علم اجتماعی خود را افزایش دهند.
-
۱۳۹۹-۱۰-۰۶ ۰۸:۵۵
مسئول روابط عمومی و جمعآوری تجارب دبیرخانه «هندبوک مداخله در بحران»:
تدوین «هندبوک مداخله در بحران» نمونهای از کار تیمی دانشجویی است
مسئول روابط عمومی و جمعآوری تجارب دبیرخانه «هندبوک مداخله در بحران» ساختار هندبوکها را مبتنی بر جامعیت و خلاصه بودن دانست و عنوان کرد: تدوین این هندبوک نمونهای از کار تیمی دانشجویی است که علاوه بر افزایش روحیه همکاری، باعث افزایش بار علمی و بهرهوری از تجربیات و دانش اساتید بزرگی که در این راه همراه دبیرخانه بودند، نیز شده است.
-
۱۳۹۹-۱۰-۰۲ ۰۷:۵۲
یک روز با سرپرستار بخش کرونایی بیمارستان سینای تبریز؛
به امید روزهای بدون ماسک/ به خانوادهام گفتم مرا حلال کنید
اعظم قربانی، سرپرستار بخش کرونایی بیمارستان سینای تبریز است که آرزو دارد روز بدون ماسک از راه برسد تا لبخند همکاران و خانواده خود را ببیند. سرپرستار بخش کرونایی تبریز، همانند سایر همکاران خود با عشق و علاقه فراوانی به کار خود ادامه میدهد و تمام بیماران بستری را به عنوان یکی از اعضای خانواده خود تصور میکند و با تمام توان، برای سلامتی آنها تلاش میکند.