به گزارش مفدابابل ، پیام غفوری، دبیر پیشین انجمنهای علمی دانشکده بینالملل توانست با کسب رتبه برتر در آزمون تحصیلات تکمیلی، در مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی پذیرش گردد. روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، مفدابابل، با این دانشجوی ممتاز گفتگویی داشته که به شرح زیر است:
جناب آقای غفوری لطفا خودتان را معرفی کنید.
پیام غفوری هستم، ساکن رشت و دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی بابل که دوران کارشناسی فیزیوتراپی را نیز در دانشگاه بابل تحصیل کردم.
با توجه به این که که شما قریب به دو سال دبیری انجمن علمی فیزیوتراپی را بر عهده داشتید این مسئولیت چه تاثیری در روند ادامه تحصیل شما داشت؟
بنده در دوران کارشناسی به همت دوستانم و دانشکده بین الملل که آن زمان جناب آقای دکتر اصغرنیا ریاست آن را بر عهده داشتند و به معنای واقعی همراه و کمک دانشجوها بودند، توانستم نخستین انجمن علمی دانشجویی فیزیوتراپی را در ایران در این دانشکده تاسیس کنم و با لطف هم رشتهای های خودم در دانشکده توانبخشی و بین الملل هر دوسالی که کاندیدای انتخابات شدم با رای اول انتخاب شده و به عنوان دبیر انجمن فعالیت کردم که در هر دو سال هم افتخار عضویت در شورای نظارت دانشگاه را هم داشتم.
یکی از موارد مهم انجمنهای علمی دانشجویی وجود شرط معدل و انجام کار پژوهشی برای کسانی است که مایل هستند در انتخابات شورای مرکزی شرکت کنند که این خود یک نیروی محرکه برای دانشجویان رشته محسوب می شود.
در ضمن برنامه های بین دانشگاهی با دانشگاه آزاد بابل و دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تحقیقات ایدز ایران داشتیم که بصورت " رویداد" در دانشگاه برگزار کردیم.
چالشهایی را که انجمنهای علمی با آن مواجه هستند را بیان کنید و چه پیشنهاداتی را برای پیشرفت این انجمن نوپا در سطح دانشگاههای علوم پزشکی دارید؟
انجمنهای علمی یکی از مهم ترین ارکان جامعه دانشجویی هستند، همانطور که عرض کردم وجود شرط معدل در این انجمنها موجب شده تا افراد نخبه در این تشکلها جذب بشوند و کار صنفی را نیز یادبگیرند.
از مشکلات مهم علوم پزشکی کشور در سطح کلان، نبود زبان مشترک برای گفتگوست که انجمنهای علمی مهمترین پایگاه برای تربیت مدیران حوزه سلامت تلقی می شود.
در دوران دانشجویی افراد نخبه در این انجمنها کنار هم جمع شده و با استفاده از آزادی عمل بالای انجمنهای علمی به درجات بالاتری از توان مدیریت میرسند که نیاز است تا نگاه ویژهای به این بعد از انجمنهای علمی شود.
نگاهی که خوشبختانه در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بابل وجود دارد و میبایست به عنوان نمونه برای سایر دانشگاهها در نظر گرفته شود، نمونهای موفق که حاصل آن را میتوان در میزان پیشرفت اعضای انجمنهای علمی در زمینههای پژوهشی و آزمونهای تخصص و تحصیلات تکمیلی و همچنین کارآفرینی به خوبی مشاهده کرد.
و حرف آخر؟
در نهایت تشکر میکنم از معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل و همچنین ریاست پیشین دانشکده توانبخشی که همواره در کنار دانشجویان سعی بر هموار کردن مسیر آنها داشتند، روزی که انجمن علمی فیزیوتراپی را تاسیس کردیم حدود ٢١ نفر در انتخابات اولیه شرکت کردند اما امروزه بیش از ٨٠ دانشجوی مستعد فقط در انجمن علمی فیزیوتراپی داریم و همه اینها نشانگر استقبال هرچه بیشتر دانشجوهای علوم پزشکی از انجمنهای دانشگاهی دارد و بهتر است در سیاستگذاری های کلی نگاه ویژه ای به آنها شود.
ارسال نظر