خبرنگار مفدا: خودتان را کامل معرفی کنید.
محمد سبزیان، دانشجوی ورودی۹۴ پزشکی، سفیر فیلم جشنواره و دبیر کانون فیلم و عکس دانشگاه هستم.
خبرنگار مفدا: شما چگونه با جشنواره سیمرغ آشنا و سفیر بخش فیلم شدید؟
از بدو ورود به دانشگاه با این جشنواره آشنا و آن را فرصت مناسبی جهت انجام فعالیت های فرهنگی دانستم، در سه دوره گذشته نیز شرکت کردم و با توجه به اینکه بخش فیلم از بخش های مهم جشنواره است، تصمیم گرفتم فعالیت های کانون فیلم و عکس را در این راستا پیش ببرم.
خبرنگار مفدا: در مورد این بخش و استقبال دانشجویان بفرمایید.
متاسفانه به دلیل محدودیت های کرونایی فعالیت در این بخش مانند سایر بخش ها با مشکلاتی مواجه شد، اما با این حال موفق به تولید یک فیلم کوتاه داستانی با رعایت پروتکل های بهداشتی و همچنین ثبت چند اثر در بخش فیلمنامه نویسی شدیم.
خبرنگار مفدا: نحوه شرکت و مزایای آن برای دانشجویان را توضیح دهید.
بخش های مختلف فیلم در آیین نامه مطرح شده فقط در مرحله ثبت اثر به جز بخش فیلم نامه نویسی سایر بخشها در قالب فلش یاDVD اثر را باید به دبیرخانه دانشگاهی تحویل بدهند، بخش فیلم داوری درون دانشگاهی نداشته و در صورت پذیرفته شدن اثر در مرحله نهایی جایزه نقدی و لوح تقدیر اعطا میگردد، این بخش نیازمند سابقه خاصی نبوده و معتقدم جهت پیگیری علایق دانشجویان است.
خبرنگار مفدا: آیا کلاس هایی جهت آمادگی دانشجویان با توجه به شرایط کرونا در نظر گرفته شده است؟
متاسفانه به دلیل همه گیری کووید۱۹ امکان برگزاری کلاس خاصی نبود، در سالهای گذشته کلاس های آموزش عکاسی و با همکاری کانون تئاتر چندین دوره کارگاه بازیگری برگزار شده بود.
خبرنگار مفدا: آیا این بخش نسبت به سالهای گذشته تفاوتی داشته است؟
کرونا روی شرکت دانشجویان در این بخش تاثیر منفی داشت اما با کمک مسئولین فرهنگی جهت تامین برخی وسایل فیلم سازی، راه فعالیت در این بخش تا حد زیادی نسبت به سال های گذشته هموار شد که جا دارد در این میان، از دکتر سپه وند و خانم ها موسوی، دلفان و یوسفوند و باقی مسئولین امور فرهنگی تشکر کنم.
خبرنگار مفدا: در پایان کمی از کانون فیلم و عکس و فعالیت های آن بفرمایید.
این کانون در ۲ سال اخیر که من دبیر آن بودم ۴ عدد فیلم تولید کرده با نام های "غریبه"، "دو کاراکتر"، "دو جهان موازی" و فیلم کوتاه کمدی "تست" که به دلیل شیوع کرونا نتوانستیم اکران کنیم، اما امیدواریم در برنامه فصل نو فصل همدلی آن را اکران مجازی کنیم، فیلم دو جهان موازی به مدت ۲ روز در مجتمع گلدشت و کمالوند فیلم برداری و اکنون در مراحل پایانی تدوین می باشد، امیدواریم این فیلم نماینده خوبی برای استان لرستان در جشنواره یازدهم باشد این فیلم درمورد فرضیه جهانهای موازی است که در ۲ جهان مختلف رخ داده، کاراکترها از نظر موقعیت اجتماعی در جایگاههای متفاوتی قرار دارند که خود منجر به رفتارهای متفاوتی از آنان میشود.
خبرنگار مفدا: ممنون از وقتی که در اختیار بنده قرار دادید.
گفتگو: نگین اشتری/ دبیر سرویس فرهنگی
ارسال نظر