به گزارش مفدا شاهرود، آبان ماه امسال چهارمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد. انتخاباتی که این بار حضوری نبود و نامزدها و رأی دهندگان باید با تعامل با یکدیگر در فضای مجازی و صحبت پیرامون برنامههای آتی انجمن، تجربهای جدید از آغاز و یا ادامه فعالیت خود در قالب یک تشکل دانشجویی را رقم میزدند.
با مشخص شدن ترکیب شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه، این تشکل همانند سالهای گذشته اما با رویکردهای جدیدی به فعالیت خود ادامه داد. با گذشت سه ماه، به سراغ دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی رفتیم و درباره برنامههای این انجمن به گفتوگو پرداختیم.
نیما شاهین فرد با بیان اینکه تشکل دانشجویی محیطی است که پیشرفت و دوری آن از آفات مختلف تنها با مشارکت دانشجویان دغدغهمند حاصل میشود، افزود: برای ما دانشجویانی که در قالب تشکلهای دانشجویی فعالیت میکنیم، دانشگاه علاوه بر محیطی برای کسب دانش و مهارت در زمینه تخصصی محلی برای کسب آگاهی و توانمندیهای مورد نیاز برای یک شهروند است.
برای ما دانشجویانی که در قالب تشکلهای دانشجویی فعالیت میکنیم، دانشگاه علاوه بر محیطی برای کسب دانش و مهارت در زمینه تخصصی محلی برای کسب آگاهی و توانمندیهای مورد نیاز برای یک شهروند است.
وی ابراز کرد: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مفتخر است که در تمام این سالها در حد توان خود صدای دانشجویان و جامعه و نه هیچ گروه، دسته و جناح سیاسیای بوده و تمام سعی ما بر آگاهتر کردن دوستانمان در محیط دانشگاهی و داشتن یک محیط دوستانه برای گپ زدن، کتاب خواندن، بحث کردن و بهتر بودن است.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، تقویت نهادهای مدنی و هرچه قویتر شدن جامعیت یک جامعه را یکی از ضرورتهایی دانست که برای پیشرفت پایدار و بلند مدت یک جامعه به آن توجه کافی نمیشود و اظهار داشت: در این میان دانشجو و دانشگاه به عنوان رکن آگاه اجتماع باید نقش خود را به درستی بشناسد و نسبت به نیازمندیهای جامعه خود واکنش مناسب و آگاهانه نشان بدهد و جنبشهای دانشجویی از هر رنگی در تمام طول تاریخ خود تلاشی در جهت واکنش به این نیازمندیهای جامعه بوده است.
شاهین فرد اضافه کرد: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هم از زمان تاسیس تاکنون سعی کرده است ساختار دموکراتیکی را بسازد تا دانشجویان بتوانند در یک محیط پویا به تضارب اندیشه و فعالیت بپردازند هر چند در این راه با توجه به ماهیت آن از خطا به دور نبودهایم.
ساختار تشکل انجمن اسلامی نوعی مدیریت پایین به بالاست
وی با اشاره به اینکه حیات جریان دانشجویی به حضور دانشجویان و انگیزه آنها برای فعالیت در بستر اجتماعی است، گفت: در طول چند سال اخیر با مجموعه اتفاقاتی که در حوزههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در کشور افتاد نوعی از کم انگیزگی بر بسیاری از فعالان اجتماعی کشور از جمله فعالان دانشجویی حکمفرما شد. دانشجویان ما نیز از این قاعده مستثنی نبودند هر چند در تمام این مدت سعی کردیم دغدغه و فعالیتهای خود را حفظ کنیم ولی به وضوح این فعالیتها فروغ کمتری داشت.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: با شروع ترم جدید و انتقال تجربه از نسلهای پیشین به دانشجویان جوانی که به ساختار شورای مرکزی اضافه شدهاند در تلاشیم فعالیتهای خود را با توان بیشتر و با انگیزه جدیتر در مسیر رسیدن به آرمانهای جنبش دانشجویی ادامه دهیم.
شاهین فرد با تأکید بر اینکه ساختار تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نوعی از مدیریت پایین به بالاست، تصریح کرد: قدرتمندترین رکن انجمن اسلامی مجمع عمومی است که به صورت سالانه ترکیب شورای مرکزی را انتخاب میکند مجموعه فعالیتهای ما نیز در قالب کمیتهها و کارگروههای مختلف انجام میشود و با توجه به وضعیت پاندمی در ترم گذشته ما سعی کردیم تا فعالیتهای خود را به صورت مجازی در کارگروهها پیگیری کنیم. همچنین نشریه《صدای نو》به صاحب امتیازی انجمن اسلامی و به مدد اعضای هیأت تحریریه در ۲ شماره منتشر شد.
رویکرد ما در انجمن اسلامی واکنش آسیب شناسانه و بنیادین به معضلاتی است که در جامعه با آن مواجه هستیم و در این مسیر هم با واکنش سطحی نسبت به مسائل و سیاست زدگیهای هیجانی که راه به جایی نمیبرند مخالفیم و هم منتقد گروههایی هستیم که سعی در کاهش دغدغهمندی در آحاد جامعه دارند.
وی افزود: رویکرد ما در انجمن اسلامی واکنش آسیب شناسانه و بنیادین به معضلاتی است که در جامعه با آن مواجه هستیم و در این مسیر هم با واکنش سطحی نسبت به مسائل و سیاست زدگیهای هیجانی که راه به جایی نمیبرند مخالفیم و هم منتقد گروههایی هستیم که سعی در کاهش دغدغهمندی در آحاد جامعه دارند.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اضافه کرد: با این پیش زمینه و با توجه به نیازسنجیهایی که ما از محیط خود داشتیم، سعی خواهیم کرد تا فعالیتهای انجمن اسلامی را در قالب کارگروههای ادبی، روان، سینما، مطالعات علومانسانی، زنان و محیط زیست پیگیری کنیم. بخشی از این کارگروهها فعالیت خود را آغاز کردهاند و بخشی دیگر هم به زودی عضوگیری خواهند کرد و به فعالیت در زمینههای مربوطه خواهند پرداخت هرچند تصمیم نهایی بر عهده اعضای مجمع عمومی انجمن اسلامی است و به صلاح دید آنها میتوان به این کارگروهها افزود یا از آنان کاست.
انتهای پیام
ارسال نظر