یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴

قسمت پنجم؛

راهنمای زندگی با کوید 19

داروی سرطان و کرونا

با توجه به اینکه بیماری کرونا و ویروس منحوس کوید 19 همچنان در سطح جهان در حال سرایت است مفدا سمنان در نظر دارد برای آشنایی بیشتر و راه های پیشگیری از سرایت و ابتلای این ویروس روزانه در چند قسمت متوالی مقاله ای با عنوان راهنمای زندگی با کوید 19 را در اختیار خوانندگان محترم قرار دهد.

به گزارش مفدا سمنان, پیشگیری از کووید ۱۹ در مهمانی ها تا می توانید به مهمانی نروید

:اگر ناگزیر از رفتن به مهمانی بودید، این نکات را رعایت کنید

.تا میتوانید به جای گفت گوهای حضوری خانوادگی یا همسایگی و یا دوستانه از تلفن یا شبکه های اجتماعی استفاده نمایید

.در میهمانی ها ماسک بزنید. تا جایی که می توانید از بیمار نبودن میزبان ها یا مهمانان خود مطمئن شوید

.کاملا محترمانه و با تأکید بر اهمیت اپیدمی کرونا از رعایت اصول بهداشت فردی و محیطی توسط اعضای خانواده میزبان و یا مدعو مطمئن شوید

.کاملا محترمانه به میهمان ها پیشنهاد کنید که بالفاصله بعد از ورود به منزل قبل از هر گونه تماس، دست ها را با آب و صابون بشویند یا با محلول ضدعفونی تمیز کنند

اگر مهمان هستید بلافاصله بعد از ورود به منزل میزبان و قبل از هر تماس و نشستن، دست ها را با آب و صابون بشویید. هنگام نشستن و غذاخوردن، رعایت فاصله حداقل دو متر .را مدنظر داشته باشید

.پیشنهاد دهید که در و پنجره های اتاق باز باشد تا اینکه تهویه هوا برقرار شود

.سعی کنید مواد غذایی مانند سوپ و آش که داغ و پرحرارتند و امکان تماس دست با آن ها نیست میل کنید

.از نان های بسته بندی نشده که احتمال تماس دستی وجود دارد استفاده نکنید

.در حین مسافرت از لمس میله های اتوبوس و صندلی ها چه در اتوبوس، چه در هواپیما و چه در قطار خودداری کنید

.کارت پرواز، بلیط اتوبوس و بلیط قطار می تواند آلوده به ویروس باشد

.در طول مسافرت از دریافت پول خرد خودداری و پیشنهاد دهید به صندوق صدقات واریز گردد

.برای پرداخت وجه خودتان کارت را در دستگاه کارتخوان بکشید و با استفاده از دستمال کاغذی رمز کارت را وارد کنید

 :پیشگیری از کووید ۱۹ در غذاخوری ها

.به رستوران ها و کافی شاپ ها مراجعه نکنید

.در صورت اضطرار حتما موارد زیر را رعایت کنید

.به رستورانی بروید که مجوز فعالیت در دوران کرونا را دریافت نموده است

.از سلامت کارکنان رستوران و کافی شاپ مطمئن شوید که حداقل عالیم سرماخوردگی یا انفلوانزا نداشته باشند

.مطمئن باشید که اصول بهداشت فردی و گندزدایی ها در رستوران رعایت می شود. در ساعت های خلوت تر به رستوران و کافی شاپ بروید

.میز خود را در قسمت خلوت تر و کم رفت و آمد رستوران انتخاب کنید بعد از ورود به رستوران حتما دست های خود را با آب و صابون بشویید

.مواد غذایی که نیازمند تهیه مستقیم با دست و بدون نیاز به پخت با حرارت اجاق گاز است را سفارش ندهید

از سفارش مواد غذایی که نیازمند تهیه مستقیم با دست و بدون نیاز به پخت با حرارت اجاق اگز است اجتناب نمایید 17 مواد غذایی خام بدون بسته بندی صنعتی )سالادهای باز( .را سفارش ندهید. مواد غذایی مانند سوپ و آش که داغ و پر حرارت هستند و امکان تماس دست با آن نیست سفارش دهید

.از نان های بسته بندی شده یک نفره استفاده نمایید. از قاشق و چنگال و نیز بشقاب یکبار مصرف بسته بندی شده استفاده کنید

در صورت نبود وسایل یکبار مصرف بسته بندی شده، وسایل مورد استفاده خودتان مانند قاشق، چنگال و لیوان را بشویید. بعد ازسفارش غذا و پرداخت هزینه یا تهیه رسید .پرداخت ، دست های خود را دوباره بشویید و خشک کنید

درخواست نمایید تا سفره یکبار مصرف تمیز و دست نخورده بیاورند و خودتان روی میز باز نمایید تا در صورت برخورد وسایل و مواد غذایی با سفره احتمال آلودگی وجود نداشته .باشد

.برای پرداخت وجه مواد غذایی، خودتان کارت را در دستگاه کارتخوان بکشید و با دستمال کاغذی رمز کارت را وارد نمایید

.حتی الامکان از خوردن مواد غذایی که احتمال تماس دست فرد دیگری بعد از پخته شدن آن وجود دارد اجتناب نمایید 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.