به گزارش مفدا دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت و تیم همراه چهارشنبه ۲۹ بهمنماه در بخشی از سفر یکروزه خود به دانشگاه علوم پزشکی همدان، با دانشجویان فعال فرهنگی و مسؤولان نهادهای دانشجویی این دانشگاه دیدار کرده و به استماع نقطهنظرات و مشکلات پیشروی فعالیتهای آنها پرداخت.
پس از طرح سؤالات و بیان انتقادات و پیشنهادات نمایندگان دانشجویان تشکلهای اسلامی، کانونهای فرهنگی، شوراهای صنفی، انجمنهای علمی، نشریات دانشجویی و اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه بازگشایی دانشگاههای علوم پزشکی در ۱۷ مرداد و در زمان اوج بیماری کرونا، کار سختی بود، گفت: این موضوع با کمک شوراهای صنفی دانشگاهها محقق شد و این نهاد دانشجویی نقش به سزایی در راهاندازی کلاسهای آموزشی و برقراری تحصیل دانشجویان داشت.
وی با تاکید بر انجام فعالیتهای فرهنگی خصوصا در شرایط کنونی بیان کرد: به لطف خدا در دوران شیوع کرونا هیچ کدام از جشنوارههای فرهنگی و دانشجویی تعطیل نشد و علاوه بر آن پویشهای بسیار خوبی نیز از جمله پویش "زندگی دست یاریگر توست" با مشارکت بالای دانشجویان برگزار شد.
لاری ضمن تشکر از دانشجویان علوم پزشکی در طول یک سال گذشته شیوع ویروس کرونا در کشور، گفت: شما در طول این مدت در مسیر مبارزه با کرونا مستندسازی و حتی در تهیه و تولید ملزومات بهداشتی در کنار ما بودید، به نحوی که امروز بستههای ملزومات بهداشتی مبارزه با کرونا را میتوانیم به کشورهای منطقه صادر کنیم.
۴۱ طرح نیمه تمام خوابگاهی با تزریق منابع در مسیر تکمیل قرار گرفتهاند
معاون وزیر بهداشت با اشاره به کمبود بودجه فرهنگی که از موضوعات مورد تاکید بسیاری از دانشجویان در این نشست بود، خاطر نشان کرد: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اکنون همچون یک بازوی کمکی در کنار ماست و اگر سرمایهگذاری درستی در این صندوق صورت گیرد، میتواند امکانات خوبی در اختیار ما قرار دهد.
وی با اشاره به رشد قابل توجه بودجههای ستادی گفت: روزی که معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در اختیار ما قرار گرفت، بودجه ستادی مبلغ ۴۰ میلیارد ریال بود که به لطف خدا اکنون رشدی چند برابری پیدا کرده است و دغدغههای ما را در حوزههای مختلف مرتفع کرده است.
لاری با اشاره به اینکه زمانی که شما ردیف بودجه مناسبی ندارید، تخصیص درستی نیز نخواهید داشت و باید تمام زمان و انرژی خود را برای کسب منابع بگذارید، گفت: امروز به جایی رسیدهایم که کمکهای بیسابقهای از حوزه بودجههای ستادی به دانشگاهها ارائه دادهایم و تیم وزارت بهداشت خصوصا دکتر سیدعابدین حسینی مشاور بنده در این مسیر خالصانه تلاش کرده است.
وی با بیان اینکه در گذشته، در سازمان برنامه و بودجه هیچ محاسبهای در حوزه غذای دانشجویان وزارت بهداشت صورت نمیگرفت، بیان داشت: نگرش عزیزان ما در خارج از وزارت بهداشت، پررنگ بودن حوزههای بهداشت و درمان و ندیده شدن حوزههای فرهنگی و دانشجویی بوده است که خوشبختانه به لطف خدا این نوع نگاه را تغییر دادهایم.
لاری با بیان اینکه ۴۱ طرح نیمه تمام خوابگاهی با تزریق منابع از طریق تفاهمنامه میان صندوق رفاه دانشجویان و بانکهای کشور در مسیر تکمیل قرار گرفتهاند، افزود: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برای تامین این وامها برای دانشگاههای علوم پزشکی کشور تلاش زیادی کرده است و همین امروز نیز برای تکمیل خوابگاه ریحانه دو در دانشگاه علوم پزشکی همدان از این طریق جهت تأمین منابع در حال پیگیری هستیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه صحبتهای همه شما عزیزان نهادهای دانشجویی در این نشست نشان دهنده، رشد شما و ارزشمند بودن جایگاهتان در دانشگاه است، گفت: سیاست ما در دانشگاه رشد کاریکاتوری نهادهای دانشجویی نبوده است و در تلاشیم همه نهادهای دانشجویی رشد متوازن داشته باشند.
وی در خصوص جایگاه همتایاران سلامتروان نیز بیان داشت: امروز همتایاران در محیطهای مختلف، در حال ظهور و بروز خود هستند و از طرفی تشکلهای دانشجویی، انجمنهای علمی، مجامع کانونهای فرهنگی و شوراهای صنفی نیز ظرفیتهای خود را ارتقاء میدهند.
باور کنیم دانشجویان ما بلوغ کافی دارند تا در تصمیمگیریها مشارکت داشته باشند
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت حوزه نشریات دانشجویی بیان داشت: امروز رتبهبندی نشریات دانشجویی در حال انجام است و با این اتفاق، نشریات کپی شده از مسیر راه رشد نشریات وزین کنار خواهند رفت.
لاری با تاکید بر این که امروز توانستهایم در این معاونت، دادههای مورد نظر خود را استخراج کنیم و این کمک بسیار زیادی در تصمیم گیریهای آتی خواهد کرد، گفت: در جلسهای که دیروز با حضور مسؤولان وزارت علوم و دانشگاه آزاد برگزار شد، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ثمره تلاش خود را که از زمان دکتر محمد رضا فراهانی آغاز شده بود، در حوزه جمع آوری اطلاعات لازم، به منصه ظهور گذاشت به طوری که امروز میدانیم در کلیه دانشگاههای علوم پزشکی کشور چه تعداد آشپزخانه و چند خوابگاه دانشجویی وجود دارد و از چه کیفیتی برخوردار است.
معاون وزیر بهداشت در بخش دوم و پایانی صحبتهای خود با اعلام خبر راهاندازی رتبهبندی علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، خاطرنشان کرد: با همکاری و مساعدت بسیار با ارزش معاون محترم آموزشی وزارت بهداشت، برای اولینبار رتبهبندی علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور که شامل سه حیطه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و دانشجویی است در حال طرحریزی و اجرا است که در حوزه فرهنگی با حدود ۱۵۰ شاخص میتواند برای اولین بار این حوزه را به جایگاه واقعی خود برساند به نحوی که هر بخشی بداند جایگاهش نسبت به دیگر بخشها چگونه است.
لاری در پایان این نشست، تشکیل شوراهای مشورتی را اتفاقی مهم و مبارکی دانست و گفت: من از روزی که در این جایگاه قرار گرفتم، بر اهمیت دخالت دادن دانشجویان در سرنوشت خود تاکید کردهام؛ باید باور کنیم دانشجویان ما بلوغ کافی دارند تا در تصمیمگیریها مشارکت داشته باشند و نه تنها کار را سختتر نمیکنند بلکه به سهولت کار نیز کمک میکنند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت در پایان ایجاد بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی برای دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی را جزو اهداف خود تا پایان دولت برشمرد و بیان داشت: ما در کنار دانشجویان رزیدنتی تلاش کردهایم منابع دانشجویان تحصیلات تکمیلی را ببینیم و به لطف خدا در این مسیر تا حدودی موفق عمل کردهایم.
دکتر حسن زائری لطف مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص درخواست دانشجویان جهت تغییر آییننامههای فرهنگی، بیان داشت: آیین نامههایی که در حوزه فرهنگی وجود دارد تماما آیین نامههایی هستند که به عنوان اسناد بالادستی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است.
وی افزود: به این معنا که تغییر این آیین نامهها به تنهایی و با تصمیم گیری در بین دو وزارتخانه علوم و بهداشت امکان پذیر نیست. به معنای دیگر برای انجام این تغییر باید پیشنهادات دو معاون وزارت علوم و وزارت بهداشت به شورای عالی انقلاب فرهنگی داده شود تا این موضوع در دستور جلسه شورا قرار گیرد. یکی از این آیین نامهها که ما هم بر تغییر آن تاکید میکنیم و میدانیم به روز نیست، آیین نامه کانونهای فرهنگی است که تلاش هم داریم تا در مدت زمان باقی مانده، قسمتی از این آیین نامهها را تغییر دهیم. آیین نامه انجمنهای علمی نیز در حال بازبینی در سطح وزارت بهداشت است.
تغییر آیین نامه نشریات یکی از مطالبات خانه نشریات
وی به تغییر آیین نامه نشریات اشاره کرد و بیان داشت: این آیین نامه نیز به صورت بالادستی نوشته شده است و یکی از مطالباتی که خانه نشریات میتواند داشته باشد تغییر این آیین نامه است.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت به چرایی تاکید وزارت بهداشت بر الکترونیکی شدن نشریات به عنوان یکی از انتقادات دانشجویان حاضر در جمع اشاره کرد و افزود: به هیچ عنوان این موضوع از سوی وزارت بهداشت تاکید نمیشود که نشریات تماما وارد بستر الکترونیکی شوند.
زائری یادآور شد: آنچه که در وزارت بهداشت مطرح است این موضوع بوده که در شرایط شیوع کرونایی، امکان چاپ نشریات به صورت کاغذی وجود نداشته و در چنین شرایطی در بسیاری از استانها با مشکل چاپ روبه رو بودهایم، به این جهت تاکید بیشتر بر انتشار نشریات به صورت الکترونیک بوده است.
در سامانه رتبه بندی نشریات، ارزیابی کمی توسط دانشگاه انجام میشود
این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: در سامانه رتبه بندی نشریات ارزیابی کمی توسط دانشگاه انجام میشود و ارزیابی کیفی توسط یک تیم داوری حرفهای که در سه دوره جشنواره تیتر داوری داشتهاند صورت خواهد گرفت.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت با بیان اینکه در چند روز گذشته "شیوه نامه داوریها" به معاونتهای فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اعلام شده است و به زودی در پایگاه خبری مفدا در معرض دید مخاطبان عزیز قرار خواهد گرفت، گفت:بر این اساس نشریات باید ساماندهی شده و مطمئنا رتبهبندی نشریات دانشجویی تکلیف تمام دانشگاههای علوم پزشکی در این حوزه را شفاف و روشن خواهد کرد و مشخص میشود که دانشگاهها چه حمایتی را میتواند از نشریات دانشجویی خود داشته باشد،
این مقام مسئول در ادامه به دبیرخانه جشنواره بین المللی سیمرغ اشاره کرد و ابراز داشت: در خصوص جشنواره سیمرغ در سال جاری برخی از فعالیتها کاملا به دانشجویان واگذار شد مانند لیگ نشریات که بدون استثنا متولیان آن دانشجویان فعال نشریاتی دانشگاههای علوم پزشکی شدهاند و هزینه آن از طرف وزارت بهداشت تامین شد. همچنین کارگاههای جشنواره سیمرغ در سطح کشوری در برخی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به خوبی برگزار شد.
دستورالعمل مدون اردوهای جهادی تا ۱۴۰۰ نوشته خواهد شد
زائری در خصوص وضعیت اردوهای جهادی، بیان داشت: اردوهای جهادی تعیین تکلیف نشده است اما تلاش داریم تا قبل از نوروز ۱۴۰۰ دستورالعمل مدونی در خصوص اردوهای جهادی نوشته و تکلیف آن به صورت کامل مشخص شود. ما به هیچ عنوان در دانشگاههای علوم پزشکی قبول نمیکنیم که اردوهای جهادی به سمت پروژههای عمرانی حرکت کند و تنها در حوزههای آموزشی بهداشتی و حوزه سلامت باید این اردوها برگزار شود.
او یادآور شد: در خصوص کار دانشجویی نیز به هیچ عنوان برای فعالیت فرهنگی، کار دانشجویی پرداخت نخواهد شد اما تصمیمی نیز مطرح است که با همکاری صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برآوردی در خصوص فعالان فرهنگی دانشجویی داشته باشیم که در حد دبیر، نائب دبیر و عضو شورای مرکزی، وامهای فرهنگی از سوی صندوق رفاه ارایه شود که فعلاً تا تامین منابع، پرداخت این وام قطعی نشده است.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص پیشنهادی یکی از دانشجویان در مورد "ایجاد اتاق ارزیابی فکر" با بیان اینکه ما از این موضوع بسیار استقبال میکنیم، بیان داشت: بسیار خوب است که در این فضا موضوعات مختلف مورد نقد و بررسی بیان و مورد ارزیابی قرار گیرد.
مجوز ۳ مجمع کانون فرهنگی تا انتهای سال صادر خواهد شد
زائریلطف در خصوص "صدور مجوز مجامع کانونهای فرهنگی"، خاطرنشان کرد: در ارتباط با مجامع کانونهای فرهنگی باید گفت گرفتن این مجوز اصلاً و به هیچ عنوان کار سادهای نیست اما تلاش خواهیم کرد تا انتهای سال ۹۹ مجوز ۳ مجمع کانون فرهنگی را دریافت کنیم.
وی در خصوص دادن مجوز به اتحادیه صدا نیز گفت: این موضوع در حال پیگیری است، ممکن است کمی زمان ببرد اما در دستور کار قرار دارد.
در ادامه این نشست مهندس رحمان خدابندهلو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، بیان داشت: در خصوص مجمع شورای صنفی دستیاران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید گفت مجمع شورای صنفی دستیاران در مهرماه سال ۹۸ برگزار شد اما در ادامه و در سال ۹۹ و جاری نیز به دلیل شیوع کرونا انتخابات آن برگزار نشد. در حال حاضر شیوهنامه انتخابات الکترونیکی برای دانشجویان دستیاری و تحصیلات تکمیلی و همچنین دانشجویان شورای صنفی دانشجویان تهیه شده است که ظرف چند روز آینده ابلاغ خواهد شد تا بتوان انتخابات را برگزار کرد.
وی در خصوص درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر جدا کردن آییننامه شورای صنفی دانشجویان از شورای صنفی دستیاران، خاطر نشان کرد: به واقع این اولین باری بود که این دو شورای صنفی به این شکل در کنار یکدیگر قرار گرفتند. معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز به این نتیجه رسیده است که این دو شورای صنفی باید به یک شکلی از یکدیگر جدا شوند اما به دلیل وجود دستورالعمل و آییننامه یکسان این موضوع انجام نشده است.
امکان استفاده از فضای ورزشی در شرایط کنونی را بر عهده دانشگاهها گذاشتهایم
خدابندهلو در خصوص درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر از سر گیری فعالیتهای ورزشی در فضای دانشگاهی، بیان داشت: این موضوع را بر عهده خود دانشگاهها گذاشتهایم تا بر اساس ظرفیت، پتانسیل و امکان اجرای این امر با رعایت دستورالعمل های بهداشتی اقدام کنند. از نظر ما مانعی برای آن وجود ندارد زیرا در سطح فضای خارج از دانشگاهی، سالنهای ورزشی رو باز است و ما ترجیح میدهیم دانشجویان تحت مراقبتهای خاص در فضای دانشگاهی به ورزش بپردازند تا اینکه در محلهای عمومی حضور پیدا کنند، اما در مجموع سلامت دانشجویان بر همه امور اولویت دارد.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص نگرانیهای ابراز شده از سوی دانشجویان در مورد مشکلات سلامتروان دانشجویان در دوران شیوع ویروس کرونا، بیان داشت: از زمان بروز علائم کرونا در کشور در ادارات مشاوره و سلامتروان در فروردین ماه سال ۹۸ و از نوروز سال ۹۹، پرسشنامهای تحت عنوان "استرس کرونا" تهیه و برای همه بخشهای درمانی این پرسشنامه ارسال شد که نتایج آن استخراج و برای ستاد ملی مبارزه با کرونا نیز ارسال شد. در ادامه غربالگری دانشجویان جدید ورود دانشگاه علوم پزشکی نیز مدنظر قرار گرفته است و در حقیقت از طریق سامانه به صورت مجازی در حال برگزاری است.
وی یادآور شد: در همین ایام چندین جلد کتاب خودیاری نیز برای دانشجویان تدوین و چاپ شد که سه نسخه "رهایی از نگرانی"، "رهایی از افسردگی" و "هوش هیجانی" در میان دانشگاهها توزیع شده و در دسترس دانشجویان عزیز قرار گرفته است و هفت عنوان کتاب دیگر نیز تدوین و در مرحله چاپ قرار دارد.
۳۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی تماس کارشناسان "طرح همقدم" را دریافت کردهاند
این مقام مسؤول اضافه کرد: در سال ۹۸ پژوهش شیوع شناسی مصرف مواد اجرا شد و نتایج این پژوهش نیز استخراج شده است. یک از اقدامات دیگری که برای کاهش استرس و افزایس سلامتروان دانشجویان در حال انجام است، طرح«همقدم» است. در "طرح همقدم" که از کارشناسان ادارات مشاوره و سلامتروان دانشگاههای علوم پزشکی کشور جهت اجرای این طرح بسیار تشکر میکنم، با تمامی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کشور تماس گرفته میشود تا به آنها بگوییم در کنار آنها قرار داریم. تاکنون به۳۰ هزار دانشجو در این خصوص تماس و نتایج آن استخراج شده است.
او به برگزاری جلسات متعددی با معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای دانشجویان شورای صنفی اشاره کرد و افزود: تعامل خوبی میان دو معاونت فرهنگی و دانشجویی و آموزشی در وزارت بهداشت شکل گرفته است به نحوی که در خصوص تعدادی از بخش نامههایی که معاونت آموزشی به دانشگاهها داشته است از نظرات شوراهای صنفی نیز استفاده شده است.
شیوهنامه و سامانه برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران نوشته و دیده شده است
وی در پایان از برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران و تحصیلات تکمیلی خبر داد و گفت: شیوهنامه این انتخابات آماده و سامانهای برای برگزاری آن طراحی شده است.
در ادامه این دیدار دکتر بهزاد تدین در ارتباط تلفنی با دانشجویان در پاسخ به میزان اختصاص وام بیشتر از سوی وزارت علوم نسبت به وزارت بهداشت به دانشجویان، گفت: مبلغ وام تحصیلی دانشجویان متاهل از سرفصل "وام تحصیلی" که به صورت ماهانه به دانشجو اعطا میگردد، ۳۰۰ هزار تومان در سال ۹۸ بوده است که با رشدی ۴۲ درصدی به ماهانه(10 ماه آموزشی) ۴۲۵ هزار تومان در سال ۹۹ افزایش یافته است. بر این اساس وام تحصیلی دانشجویان متاهل در طول یک سال تحصیلی (۱۰ ماه آموزشی) ۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان به صورت قرضالحسنه خواهد بود.
معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، یادآور شد: وام تحصیلی دانشجویان غیر متاهل نیز که به صورت ماهانه به دانشجو اعطا میگردد از ۱۳۰ هزار تومان در سال ۹۸ به ۱۹۰ هزار تومان در سال ۹۹ افزایش یافته است که این وام نیز در طول یک سال تحصیلی ( ۱۰ ماه آموزشی) مبلغ یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به صورت قرضالحسنه خواهد بود. در حوزه وام مسکن که ارتباطی به متاهل بودن دانشجویان ندارد ماهیانه ۱۵۰ هزار تومان به دانشجویان پرداخت میکنیم که دانشجویان متاهل میتوانند از این وام به مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به صورت ماهانه استفاده کنند.
در سال ۹۹ حدود ۲ هزار و ۵۶۵ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان انواع وامها را دریافت کردهاند
وی در خصوص وامهای دانشجویی اعطا شده به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان، بیان داشت: در سال ۹۹ حدود ۲ هزار و ۵۶۵ نفر از دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی همدان انواع وامها اعم از تحصیلی، مسکن، ضروری، ودیعه، عادی و...را دریافت کردهاند که رشدی بالغ بر ۱۰۵ درصد را نشان میدهد. بر این اساس میتوان گفت بالغ بر ۶۵ میلیارد ریال به حساب دانشگاه علوم پزشکی همدان در این خصوص واریز شده است.
ارایه وام به فعالان فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی کشور
تدین خاطرنشان کرد: هیچ تقاضایی از سوی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در خصوص ارایه وام به دانشجویان بی پاسخ نمانده است. در خصوص دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز هیچ محدودیتی برای ثبت نام دانشجویان این دانشگاه و پرداخت وامها نداریم. در خصوص فعالان فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی نیز بنا شده با این عزیزان وامهای ضروری داده شود.
وام اعطایی وزارت بهداشت به دانشجویان در مجموع دو وام تحصیلی و مسکن از وزارت علوم بیشتر است
معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، در خصوص شایعه بیشتر بودن مبلغ وامهای اعطایی وزارت علوم به نسبت وزارت بهداشت به دانشجویان، گفت: در مقایسه آماری آنچه اعلام شده است باید گفت وزارت علوم مجموع وامهای تحصیلی و مسکن خود را اعلام کرده است که با این فرمول در وزارت بهداشت در طول یک ترم ۵ ماهه، دانشجویان از یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا سه میلیون و ۸۷۵ هزار تومان وام دریافت میکنند که این مبلغ در وزارت علوم یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان است.
در ادامه دکتر سید عابدین حسینی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص انجام پژوهشهایی در خصوص آسیبهای سلامت روان بیماری کرونا بر جامعه دانشگاهی، گفت: دو مجله علمی و پژوهشی در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با حضور دکتر لاری باری دیگر احیاء شدند که در مجلات منطقهای معتبر نمایه میشوند. البته در حوزه اختیارات وزارت بهداشت نیست که مستقیما پژوهش انجام دهد اما حمایت از پژوهشها را در دستور کار دارد. این دو فصل نامه با اینکه ۴ شماره عقب بود اما اکنون به روز است و حتی یک شماره جلوتر است به نحوی که ۶ مقاله با موضوع کرونا در مجله پژوهشی "سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت "و ۴ مقاله در مجله "قرآن و طب" در دست پذیرش داریم.
نیازمند مقالات و پژوهشهای درخور برای دو مجله علمی معاونت فرهنگی و دانشجویی هستیم
وی یادآور شد: ما به تمامی معاونان فرهنگی در خصوص این نشریات نامه زدهایم تا این دو مجله را به تمامی دانشگاهیان معرفی کنند زیرا ورودی مقالات ما کم است و اگر پژوهشی درخور انجام شده باشد در این مجلات استفاده خواهد شد.
گفتنی است در این نشست دانشجویان به موضوعاتی نظیر"شفافیت مسایل مالی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی"، "ساماندهی سامانه دانشجویی"، "افزایش یافتن نامزدهای انتخابات نشریات در دانشگاهها نسبت به جمعیت دانشجویان"، "اهمیت فعالیت اردوهای جهادی"، "وضعیت جشنواره بینالمللی سیمرغ"، "ارایه تخفیف برای دانشجویان شهریه پرداز"، "برگزاری جلسات شورای صنفی به صورت منطقهای"، "ارایه برنامههای جایگزین برای دانشجویان در ایام کرونا"، "در خواست شفاف سازی بودجه برای انجمنهای علمی"، "پرداختن کار دانشجویی به فعالان فرهنگی و "معرفی وظایف همتایاران سلامت" را به عنوان چالشهای خود مطرح کردند.
برای مشاهده گزارش تصویری این خبر روی متن کلیک کنید.
/انتهای پیام
کدخبرنگار:۱۰۴۳۰
ارسال نظر