دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی در جمع اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان که از برنامههای سفر یک روزه وی و هیأت همراه به این دانشگاه به شمار میرفت، گفت: خوشحال هستم که در کنار شما مدیران و معاونان ارشد دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هستیم. حضور شما به عنوان اعضای هیأت رئیسه در این نشست را به فال نیک میگیرم. قطعا این سفر دستاوردهای خوبی در حوزههای صنفی، رفاهی، داشجویی و فرهنگی به همراه دارد. از دکتر فرشیدی ریاست دانشگاه نیز به واسطه این میزبانی تشکر میکنم. قطعا این سفر و دیدار با نمایندگان نهادهای دانشجویی شما، در اذهان باقی خواهد ماند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ابراز تشکر از دستیاران و همه دانشجویانی که در طول یک سال گذشته و در شرایط شیوع ویروس کرونا از جان مایه گذاشتند، گفت: در اینجا لازم است یادی کنیم از شهدای مدافع سلامت سراسر کشور بهخصوص شهدای این استان که در مسیر مبارزه با ویروس کرونا و در مسیر خدمت به بیماران جان خود را از دست دادند و به مقام رفیع شهادت رسیدند.
لاری گفت: بنده به درخواست دکترنمکی وزیر بهداشت و همچنین دکتر داودی مدیرکل حوزه وزارتی به این استان آمدم تا سلام و پیام این عزیزان را به شما مسوولان دانشگاه ابلاغ کنم و به شما خسته نباشید عرض کنم که جانانه در طول یک سال گذشته در مسیر مبارزه با این ویروس منحوس، گامهای مضاعفی برداشتید.
لاری گفت: ما در قالب این سفرهای استانی، تلاش میکنیم که کمبودها، نیازها، مطالبات و خواستههای شما عزیزان را در حوزههای دانشجویی و فرهنگی برطرف کنیم و دوست داریم تناسبی بین حوزههای مختلف دانشگاهی باشد و رشد کاریکاتوری در مسیر فعالیتهای خود نداشته باشیم.
وی ابراز داشت: امیدوارم با تزریق اعتباری که از سوی معاونت انجام میشود بتوانیم در حوزه احداث و تکمیل سلفسرویس دانشجویی و ساخت زمین چمن مصنوعی اقدامات موثری انجام دهیم. به هرحال علیرغم کمبودهای زیرساختی که در خیلی از دانشگاههای علوم پزشکی از جمله هرمزگان وجود دارد، باید تلاش کرد این کمبودها را برطرف کرد. متاسفانه تناسبی بین تعداد دانشجویان علوم پزشکی و زیرساختها و تجهیزات خوابگاهی، ورزشی، فرهنگی و... وجود ندارد و بدون داشتن زیرساختهای لازم، دانشجو در رشتههای مختلف پذیرش میشود که به نظرم باید در ابتدا این زیرساختها و تجهیزات را فراهم کرده و به نسبت این امکانات، دانشجو در دانشگاههای مختلف جذب کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات خوب مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در فراهم کردن امکانات رفاهی و فرهنگی برای دانشجویان گفت: احداث دو خوابگاه در مجتمع پردیس دانشگاه اقدام خوبی از سوی شما در مسیر تأمین اسکان دانشجویان است. هر چند شما به طور کامل تعهدی نسبت به اسکان همه دانشجویان ندارید، اما با احساس مسؤولیت در تلاش هستید نیاز همه دانشجویان به خوابگاه را برطرف کنید و همه را در خوابگاهها اسکان دهید و شیوع ویروس کرونا، فعالیتهای عمرانی شما در دانشگاه را متوقف نکرد و با استفاده از منابع و اعتبارات مختلف، سعی کردید در تجهیز و آمادهسازی آشپزخانه صنعتی، گامی مهم بردارید که خوشبختانه امروز این آشپزخانه صنعتی که دارای تجهیزات مدرن و به روز طبخ غذا است، افتتاح شد.
احداث دو خوابگاه در مجتمع پردیس دانشگاه اقدام خوبی از سوی شما در مسیر تامین اسکان دانشجویان است. هر چند شما به طور کامل تعهدی نسبت به اسکان همه دانشجویان ندارید، اما با احساس مسؤولیت نیاز همه دانشجویان به خوابگاه را برطرف کردهاید
لاری خاطرنشان کرد: در این سفر با مذاکراتی که انجام شد مقرر گردید تا پایان اسفندماه بر اساس تفاهمنامهای که میان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، به امضاء رسیده، دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بابت تجهیز خوابگاه دخترانه در دست احداث در مجتمع پردیس به دانشگاه تزریق شود. همچنین در قالب این تفاهمنامه، مقرر شد صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت مبلغ ۵ میلیارد تومان بابت تکمیل طرحهای مختلف به دانشگاه پرداخت کند.
۵۰ پروژه خوابگاهی، سلف سرویس و ورزشی در سطح دانشگاههای علوم پزشکی در حال انجام است
لاری با اشاره به اینکه ۵۰ پروژه خوابگاهی، سلف سرویس و ورزشی در سطح دانشگاههای علوم پزشکی در حال انجام است، گفت: تأمین خوابگاههای متأهلی، اولویت مهمی برای ما به شمار میرود که از اهمیت زیادی نیز برخوردار است. تهیه و تأمین خوابگاه متاهلی در عین حال که ضرورتی انکار نشدنی است، اما به دلیل محدودیت منابع مالی امری دشوار است. توزیع اینگونه خوابگاهها در دانشگاههای علوم پزشکی کشور متوازن نیست. در حال حاضر اگر چه خوابگاههای متاهلی رشد ۲۰ درصدی داشته است اما این تعداد هنوز قابل قبول نیست. ما همچنین در کنار تأمین خوابگاه به دنبال تأمین وام ودیعه مسکن هستیم تا با تصویب مجلس از طریق صندوق رفاه دانشجویان این کار را به سرانجام برسانیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افزود: حدود ۲۲ هزار دانشجوی دستیاری و تحصیلات تکمیلی در سطح دانشگاههای علوم پزشکی تابعه وزارت بهداشت در کشور تحصیل میکنند که تأمین امور رفاهی و معیشت این عزیزان از جمله اولویتهای معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت است، وزیر محترم بهداشت نیز بر بیمه تأمین اجتماعی این عزیزان تأکید دارد. برقراری بیمه تأمین اجتماعی دستیاران و دانشجویان phd که عموماً با مشکلات معیشتی بیشتری مواجه هستند نیز از جمله برنامههای در دست اقدام است.
لاری با تأکید بر این که همواره سعی ما بر ارتقای سرانه وامهای پرداختی به دانشجویان از لحاظ کمیت و کیفیت بوده است، گفت: خوشبختانه امسال با پیگیریها و کوشش مستمر، مجموع تسهیلات اعطایی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به دانشجویان نسبت به میزان آن در سال گذشته رشد قابل توجهای داشته است و این مبلغ در ردیف بودجه سال آینده چند برابر افزایش پیدا میکند.
وی درباره فعالیتها و برنامهریزیهای مالی، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، گفت: در چند ماه گذشته به طور جدی درگیر مسائل مربوط به بودجه و افزایش ۴۰ درصدی بودجه در ردیف تعمیر، تجهیز و افزایش سرانه غذایی دانشجویان بودیم و برای سال آینده درخواست دو هزار میلیارد ریال جهت اختصاص به وام دانشجویان دستیاری و تحصیلات تکمیلی دادهایم که مورد تصویب کمیسیون بهداشت قرار گرفت و پیگیر تحقق آن در بودجه سال آینده هستیم.
اجرای طرح "همقدم" برای همقدم بودن با دانشجویان در شرایط شیوع کرونا
لاری در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت الکترونیکی شدن فرآیندها و فعالیتهای اجرایی در تمام سطوح معاونت فرهنگی و دانشجویی تأکید کرد، گفت: یکی دیگر از برنامههای مورد توجه در معاونت فرهنگی و دانشجویی، استفاده از سامانههای مختلف برای الکترونیکی کردن برنامههای و فعالیتها است که باعث انسجام فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی میشود. این اقدامات در راستای ارتقای سطح خدمات رفاهی در حوزه دانشجویی صورت گرفته است.
او درباره اداره مشاوره و سلامتروان دانشجویان وزارت بهداشت نیز اشاره کرد: طرح "هم قدم" و "غربالگری سلامتروان" دو تدبیری بود که توانست تهدید کرونا را به یک فرصت بدل کند و به ارائه خدمات مشاورهای و روانشناختی اداره مشاوره پویایی ببخشد. در این زمینه با تکتک دانشجویات تماس گرفته میشود تا از ابتلا به کووید ۱۹ و مسائل روانی آنها اطلاع حاصل شود. هدف اصلی طرح "هم قدم" این است که ذهن دانشجو به این سو گرایش پیدا کند که "من تنها نیستم" و همقدمی در کنار من وجود دارد. همقدم بودن این طرح از این جهت است که دانشجو بداند تنها نیست و ادارات مشاوره و سلامتروان دانشجویی گام به گام با آنان در حرکت هستند و در صورت نیاز میتوانند از خدمات این ادارات استفاده کنند.
کرونا فرصتی فراهم کرد که به تقویت زیرساختهای دانشگاه در حوزه دانشجویی بهخصوص در امر ساخت خوابگاه بپردازیم
همچنین در این نشست دکتر حسین فرشیدی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن خیرمقدم به معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و هیأت همراه بهواسطه حضور و بازدید از این دانشگاه گفت: کرونا باعث شد ما در طول یک سال گذشته به موضوع تقویت زیرساختهای دانشگاه در حوزه دانشجویی بهخصوص در امر ساخت خوابگاه دانشجویی و سلف سرویس مجتمع پردیس فکر کنیم و خوشبختانه پروژه احداث خوابگاه دانشجویی استاندارد دخترانه پردیس یک با ۶۵ واحد سوئیتی از جمله این طرحها است که رشد ۹۵ درصدی داشته است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین عملیات خاکبرداری احداث خوابگاه دیگری در مجتمع پردیس دانشگاه همزمان با هفته دولت، به زمین زده شد که بدون شک با بهرهبرداری از این دو خوابگاه در دست تکمیل در پردیس دانشگاه، مشکل پراکندگی خوابگاههای ما تا حدودی رفع میشود . بدون تردید حضور شما مدیران و مسؤولان ستادی در هرمزگان و بازدید یکروزه از دانشگاه، مایه خیر و برکت خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ما دوست نداریم هیچ دانشجویی در بدو شروع سال تحصیلی، بدون اسکان و خوابگاه باشد و یکی از اهداف ما در این دانشگاه این است که حداقل امکانات رفاهی، ورزشی و فرهنگی را برای دانشجویان خود تامین کنیم، هرچند این امر با امکانات موجود، کار آسانی نیست اما به هرحال باید نهایت سعی خود را در راستای برطرف کردن مطالبات و نیازهای دانشجویان به کار برد.
وی گفت: دستیاران ما در یک سال اخیر و در مسیر مقابله با بیماری کوید۱۹ همپای کادر درمانی و پرستاران پای کار بودند و بدون هیچ چشمداشتی در مسیر خدمت به بیماران تلاش کردند که همواره باید قدردان این عزیزان بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطر نشان کرد: امیدوارم با حمایتهای مادی و معنوی که از سوی ستاد و همچنین صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت تزریق میشود بتوانیم طرحهای نیمه کاره خود در حوزههای ورزشی و خوابگاهی و همچنین اداره تغذیه دانشجویی را به اتمام برسانیم. به هرحال حضور دکترلاری و تیم ایشان را در استان به فال نیک میگیریم.
همچنین در ادامه، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: برنامه سال آینده صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت این است که افزون بر اینکه وام به تمام دانشجویان دستیاری و تحصیلات تکمیلی داده میشود، مبلغ این وام نیز افزایش یابد.
مهندس بهروز رحیمی اظهار کرد: یکی از گروههای دانشجویی که از نظر کاری و معیشتی در وضعیت سختی به سر میبرند، دانشجویان دوره دستیاری هستند. این گروه از دانشجویان، دکترای عمومی را به پایان رساندهاند و در دوره تخصص مشغول به تحصیل هستند.
او افزود: حدود ۲۲ هزار نفر در وزارت بهداشت در دورههای تخصصی و فوق تخصصی پزشکی مشغول به تحصیل هستند.
اعطای وام ۱۵ میلیون تومانی به ۱۰ هزار دانشجوی دورههای تخصصی و فوق تخصصی پزشکی
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اظهار داشت: در یک سال گذشته چندین اقدام حمایتیرفاهی برای این جمعیت هدف در صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت آغاز شده است که از جمله آن اعطای وام ۱۵ میلیون تومانی به ۱۰ هزار نفر از این جمعیت است.
رحیمی خاطرنشان کرد: تمام این ۱۰ هزار نفر دانشجوی دستیاری و تحصیلات تکمیلی برای وام دستیاری ثبت نام کرده و به بانکهای عامل معرفی شدهاند. از این تعداد ۶ هزار نفر وام خود را دریافت کردهاند و سایر دانشجویان دستیاری نیز در مراحل دریافت وام هستند.
او یادآور شد: «در حال مذاکره با معاونت توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت هستیم، تا بتوانیم منابع لازم را برای اعطای وام برای همه دستیاران (جمعیت ۲۲ هزار نفری دستیاران) تأمین کنیم و به همه آنان وام پرداخت کنیم.
تحصیل ۳ هزار و ۳۰۰ دانشجو در ۷ دانشکده علوم پزشکی
در ادامه دکترصدیقه عابدینی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در جمع اعضای هیات رئیسه به پیشینهای از فعالیتهای این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این دانشگاه دارای ۳ هزار و ۳۱۰ دانشجو است که در هفت دانشکده و یک مجتمع عالی آموزش سلامت تحصیل میکنند. از هفت دانشکدهای که در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ۶ دانشکده در بندرعباس و یک دانشکده در بندرلنگه وجود دارد.
عابدینی خاطرنشان کرد: از تعداد سه هزار و ۳۱۰ دانشجوی شاغل به تحصیل در این دانشگاه، یکهزار و ۶۶۶ نفر ساکن خوابگاههای دانشجویی هستند که بالغ بر ۴۹ درصد از کل دانشجویان را، دانشجویان خوابگاهی تشکیل میدهند. ضمن اینکه ۲۲ درصد دانشجویان ما در خوابگاههای ملکی و مابقی در خوابگاههای استیجاری اسکان داده شدهاند. همچنین ۱۴ واحد خوابگاهی، کار اسکان دانشجویان متاهل دانشگاه را برعهده دارد.
او به ارائه نمودار مقایسهای تعداد دانشجویان ساکن در خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه از سال ۹۲ تاکنون پرداخت و گفت: خوابگاههای دانشجویی کوثر، نرگس، ریحانه، دخترانه بندرلنگه، خوابگاه زینبیه، شهید مطهری، ولیعصر(عج)، پسرانه بندرلنگه از جمله خوابگاههایی هستند که اسکان دانشجویان دختر و پسر را برعهده دارند که در این میان خوابگاه دانشجویی کوثر با ظرفیت اسمی۵۳۳ نفر و ظرفیت فعلی ۶۶۸ نفر و همچنین خوابگاه دانشجویی شهید مطهری با ظرفیت اسمی ۳۵۱ نفر و ظرفیت فعلی ۵۶۰ نفر، جزو خوابگاههایی هستند که بیشترین دانشجویان را در خود اسکان میدهند.
خرید تجهیزات خوابگاهی و وسایل پیشگیری از بیماری کرونا برای اماکن دانشجویی و خوابگاهی
عابدینی همچنین به اقدامات انجام شده برای رفع برخی مشکلات خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اشاره کرد و گفت: خرید تجهیزات خوابگاهی، تعمیرات بخشهای مختلف فضاهای خوابگاههای دانشجویی و همچنین خرید وسایل پیشگیری از بیماری کرونا برای امکان خوابگاهی از جمله اقدامات انجام شده طی سال گذشته بوده است.
وی به انجام تعمیرات اساسی خوابگاه دانشجویی ریحانه اشاره کرد و گفت: خرید و نصب چهار دستگاه کولر گازی و همچنین ۱۶ عدد تخت دوطبقه و تجهیزات رفاهی و نیز خریداری و احداث پست برق خوابگاه ریحانه از دیگر اقداماتی بوده که در راستای بهسازی این فضای خوابگاهی صورت گرفته است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ایزوگام کردن خوابگاه دانشجویی ریحانه، تعمیرات کلی سالن چندمنظوره این خوابگاه، عملیات ایزوگام خوابگاه کوثر، تعمریات کلی سیستم آب تصفیه کن خوابگاههای دانشجویی و همچنین تعمیرات کلی شوفاژخانه خوابگاه کوثر و تعمیر اساسی راهپلههای این خوابگاه دانشجویی و نیز تعویض کولرهای گازی، یخچال و اجاقگازهای مستهلک خوابگاهها را از دیگر اقدامات بهسازی خوابگاههای دانشجویی ذکر کرد.
او افزود: تعویض ماشینهای لباسشویی مستهلک، تعمیر اساسی سرویسهای بهداشتی بلوک یک و دو خوابگاه دانشجویی کوثر و همچنین تعمیرات اساسی آشپزخانه خوابگاه پسرانه بندرلنگه و تعویض وتعمیر سقف و بستن کانالهای ورودی و نیز تعویض سنگ نمای سالن و... از دیگر امور بهسازی و ترمیم فضاهای خوابگاهی خوابگاه پسرانه بندرلنگه طی سال گذشته بوده است.
آغاز ساخت خوابگاه دانشجویی پسرانه واقع در پردیس با ظرفیت ۷۰ نفر امسال همزمان با هفته دولت
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به احداث خوابگاه شماره دو پردیس دانشگاه گفت: ساخت این خوابگاه دانشجویی پسرانه با ظرفیت ۷۰۰ نفر امسال همزمان با گرامیداشت هفته دولت، در مجتمع آموزشی و رفاهی پردیس دانشگاه آغاز شد.این خوابگاه استاندارد دانشجویی شامل امکانات و استانداردهای فضاهای خوابگاهی مورد نیاز برای دانشجویان میباشد و عملیات اجرایی این خوابگاه در هفته دولت شروع شد و امید است با برنامهریزیهای صورت گرفته بتوان این طرح عمرانی را تا هر چه زودتر به پایان برسانیم.
استهلاک و پراکندگی خوابگاههای دانشجویی از مشکلات مرتبط با اسکان دانشجویان است
وی استهلاک و فرسودگی خوابگاههای دانشجویی و کمبود تجهیزات در خوابگاهها و نیز فرسودگی لولههای فاضلاب را از دیگر مشکلات مربوط به امور خوابگاههای این دانشگاه عنوان کرد.
این مقام مسؤول در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات انجام شده برای رفع برخی مشکلات اداره تغذیه دانشگاه اشاره کرد و گفت: خرید تجهیزات صنعتیسازی آشپزخانه با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد و ۹۱۳ میلیون ریال و نیز تعمیرات کلی آشپزخانه شامل تعمیرات ساختمانی، سردکنندهها و سردخانهها با اعتباری بیش از ۳ میلیارد و ۱۰۷ میلیون ریال از دیگر اقدامات انجام شده در مسیر رفع موانع و مشکلات اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بوده است.
عابدینی همچنین به اصلاح سیستم هواکش و راه آب فاضلاب آشپزخانه و نیز طراحی و احداث اتاق آمادهسازی و اتاق شستو شوی اولیه مواد غذایی و عملیات کاشیکاری راهرو، زیرسازی و رنگآمیزی سقف آشپزخانه و نیز بهسازی و تعمیرات کلی هواکش و سیستم سرمایشی و بهبود نور محیطی این فضاها اشاره کرد و افزود: ساماندهی و قفسه بندی سردخانهها و همچنین قفسهبندی انبار نگهداری ظروف و نیز انبار مواد غذایی و تعویض ظروف مستهلک از دیگر برنامههای اداره تغذیه بوده است.
عابدینی به خرید وسایل و تجهیزات پیشرفته طبخ غذا در مسیر صنعتیسازی آشپزخانه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اشاره کرد و گفت: خریداری پلوپز ایستاده، کبابپز صنعتی، سرخکن اتوماتیک، ماشین ظرفشویی تمام خودکار، مخلوط کن، مرغ تیکه کن، سیب زمین پوست کن و پیاز پوزکن اشاره کرد و گفت: تعویض اجاقگازهای فرسوده و خریداری اجاقهای جدید از جمله برنامههای این اداره در سال گذشته بود.
وی همچنین به تکمیل و آمادهسازی سلف سرویس پردیس دانشگاه اشاره کرد و گفت: این سلف سرویس با مساحت یکهزار و ۷۸ متر مربع با ظرفیت ۵۰۰ نفر با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال احداث شد که با اجرای این پروژه، بخشی از مشکلات ما در زمینه تغذیه مرتفع شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به برنامههای آتی اداره تغذیه این دانشگاه اشاره و گفت: اصلاح سیستم توزیع غذا از طریق خرید تجهیزات لازم، خرید باکس حمل غذا جهت توزیع مواد غذایی، خرید و راهاندازی گرمخانه مرطوب در سلفسرویسهای دانشجویی و همچنین توسعه فضای آشپزخانه و به روزرسانی و ارتقای نرمافزار و تجهیزات سیستم اتوماسیون تغذیه از جمله برنامههای اداره تغذیه در سال آینده است.
عابدینی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات انجام شده در بخش اداره تربیت بدنی دانشگاه اشاره کرد و افزود: استانداردسازی استخر مجموعه پردیس دانشگاه، بهسازی عمرانی محوطه اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، بهسازی وترمیم امکانات و فضاهای مجموعه ورزشی پردیس از اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته بوده است. ضمن اینکه تلاش داریم در آینده نزدیک نسبت به تعمیرات ساختمانی مجموعه ورزشی پردیس، خرید تجهیزات ورزشی مورد لازم، احداث زمین چمن مصنوعی، اقدامات لازم را انجام دهیم.
۱۹ نشریه فعال دانشجویی، ۱۴ انجمن علمی- دانشجویی و ۱۵ کانون فرهنگی در این دانشگاه مشغول فعالیت است
او همچنین آماری از تعداد کانونهای فرهنگی، نشریات دانشجویی، هیاتهای مذهبی، تشکلهای اسلامی، و انجمنهای علمی دانشگاه ارائه کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دارای ۱۹ نشریه فعال، ۱۴ انجمن علمی- دانشجویی، ۱۵ کانون فرهنگی، دو تشکل اسلامی و یک هیات مذهبی میباشد.
عابدینی گفت: نشریه تلنگر، انعکاس، حرف حساب، سخن، رادیکال علم، آنتراکت، نبض، احیاء، آس، باران، آوای ملل، هامور، نونالقلم، فراسوی مغز ما، آوای لنز، دیبا و دیریا از جمله نشریات دانشجویی فعال دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به شمار میروند که این نشریات طی سالهای ۹۴ تاکنون مجوز دریافت کرده و به فعالیت خود ادامه میدهند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به فعالیت ۱۵ کانون فرهنگی در این دانشگاه اظهار کرد: کانون قرآن وعترت، حجاب و عفاف، کانون نماز، کانون جهادی و فیلم وعکس، کانون مهدویت، سلامت رفتار، کانون موسیقی، هنرهای تجسمی، زبانهای جارجه، کانون آسیبهای اجتماعی، کانون شعر وادب، کانون خیریه، کانون هلال احمر و کانون هنرهای تجسمی، کانونهای فرهنگی این دانشگاه را تشکیل میدهند.
وی در پایان به برنامههای پیشنهادی دانشگاه درخصوص اختصاص منابع مالی برای اداره تغذیه دانشجویی، اداره نقلیه دانشجویی، اداره فرهنگی و تربیت بدنی اشاره کرد وگفت: تعمیرات بناهای خوابگاهی و بهسازی خوابگاه کوثر، احداث خوابگاه شماره دو پردیس، احداث خوابگاه پسرانه بندرلنگه، تکمیل سیستم اتوماسیون، تجهیز سلف سرویس شماره دو پردیس دانشگاه، اضافه کردن فضاهای فیزیکی آشپزخانه، اصلاح سیستم توزیع غذای خوابگاهی، تعمیرات اساسی وسایل نقلیه برای انتقال دانشجویان، ساخت واحدهای فرهنگی برای فعالیت نهادهای دانشجویی، تجهیز واحدهای فرهنگی و همچنین احداث زمین چمن مصنوعی و تعمیر و تجهیز اداره تربیت بدنی از جمله برنامههای پیشنهادی ما برای تکمیل اقدامات مختلف دانشگاه است.
برای دیدن گزارش تصویری این نشست اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام
ارسال نظر