به گزارش مفدا بوشهر، انجمنهای دانشجویی علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در روزهای فراگیری پاندمی کرونا توانستهاند با رویکردی جدید، همچنان فعال و پویا فعالیتهای خود را پیگیری کرده و در زمینههای مختلف برنامههایی کاربردی را اجرا کنند.
یکی از این انجمنها، انجمن علمی هوشبری است که به تازگی سمینار مجازی "سیب" را در خصوص تازههای رشته هوشبری با موفقیت برگزار کرده است. با "راحله چمنرو" دبیر شورای مرکزی این انجمن گفت و گویی انجام دادهایم که از نظر میگذرد.
مفدا بوشهر: در مورد خودتان بگویید. چطور شد به فعالیت در انجمن علمی بیهوشی(هوشبری) دانشگاه علاقمند شدید؟
راحله چمنرو دانشجوی سال سوم هوشبری هستم. به علت علاقهای که به فعالیتهای گروهی و علمی داشتم مشتاق بودم که در انجمن علمی رشته خودم فعالیت کنم و حدود پنج ماه است که بهعنوان دبیر انجمن مشغول به فعالیت هستم.
مفدا بوشهر: چه تعریفی از انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه دارید ؟
انجمن علمی دانشجویی گروهی متشکل از دانشجویان علاقه مند به فعالیتهای علمی و پژوهشی است که در قالبهای مختلف مانند برگزاری سمینار، کنفرانسهای علمی یا چاپ و نشر نشریههای علمی دانشجویی فعالیت میکنند.
مفدا بوشهر: تجربه کار در این انجمن، برای شما چگونه بوده است؟
تجربهای عالی بود و باعث تقویت روحیه کار گروهی در من شده، همچنین باعث شده است انتقاد پذیرتر شوم و فعالیتها را تنها با نظر فردی انجام ندهم بلکه با مشورت با اعضای گروه تصمیمگیریها انجام شود.
مفدا بوشهر: انتخاب انجمن علمی برای فعالیت فوق برنامه ی خود، با چه هدفی بوده است؟
برای من فعالیت جدیدی بوده که مرتبط با رشتهام هست و میتوانم ایدههایم را با دوستانم به اشتراک گذاشته و اجرا کنم.
مفدا بوشهر: سمینار آنلاین سیب اخیرا توسط این انجمن برگزار شد، درباره این سمینار بگویید.
این سمینار هر ترم در دو نوبت توسط گروه هوشبری علوم پزشکی بوشهر برگزار میشود. هر ساله این سمینار بهصورت حضوری برگزار میشد اما با توجه به شرایط کنونی، طی جلسهای با استاد عضدی مدیرگروه هوشبری تصمیم گرفته شد که بهصورت مجازی سمینار مجدد برگزارشود.
مطالبی مطرح شده در سمینار را دانشجویان سال آخر هوشبری جمع آوری کرده و ارائه میدهند. در دو سمینار برگزار شده مجازی سعی بر این بوده که نحوه بیان مطالب به صورتی باشد که برای دانشجویان نوورود نیز قابل درک باشد.
به طور کلی سمینارهای سیب مجمعی برای ارائه آخرین دستاوردهای رشته هوشبری است که در آن اطلاعات تجهیزات بیهوشی، نحوه مدیریت بیهوشی در بیماریهای خاص، مانیتورینگ بیماران، نحوه اینتوبه بیماران کووید -۱۹ و بهروزترین اطلاعات منتشر شده مرتبط را مطرح میکنیم.
در از اینجا از اعضای گروه سیب بیستم که این سیمنار با تلاش آنها برگزار شد، قدردانی میکنم؛ نسترن میرحسینی، زهرا دهقانی، فاطمه رنجبر، عرفان ملکزاده، سعیده انگالی، فردوس دیلمی و احمد بهمنی
مفدا بوشهر: غیر از فعالیت در این انجمن چه فعالیتهای هنری، فرهنگی یا اجتماعی دیگری دارید؟
عضو کمیته تحقیقات دانشگاه نیز هستم و اکثرا در کارگاههای پژوهشی شرکت میکنم.
مفدا بوشهر: از برنامههایتان برای روزهای آینده بگویید؟
تازهترین برنامه ما، برگزاری کارگاه "داروهای ترالی احیا" است که بهصورت مجازی و همچنین اعطا گواهینامه به شرکت کنندگان هفته آینده ۲۴ اسفندماه برگزار خواهد شد. از دیگر برنامههای انجمن میتوانم به ساخت کلیپهای آموزشی تا پایان اسفند ماه و برگزاری کارگاههای پژوهشی و علمی، انجام هماهنگی با نهادهای زیربط جهت برگزاری برنامهها، تهیه پوستر، برگزاری مسابقه همراه با جوایز و....اشاره کنم.
مفدا بوشهر: بحران کرونا و تبعات آن در زندگی شما چه به عنوان یک دانشجو چه به عنوان یک شهروند چه تاثیری داشته است؟
بحران کرونا قطعا تاثیر زیادی در زندگی ما گذاشته، اما سعی کردهام که با کنترل اوضاع از این شرایط نهایت استفاده را برای انجام فعالیتهای خود ببرم.
مفدا بوشهر:آخرین کتابی خواندهاید؟
آخرین کتاب " خودت باش دختر "
سخن آخر...
حال که کرونا وارد زندگی تمام افراد جامعه شده و ممکن است تا سالها همراه ما باشد، بهتر است بهجای استرسهای آزار دهنده، با رعایت پروتکل های بهداشتی و برنامه ریزی، فعالیت های خودمان را انجام دهیم و کارهایمان را به تعویق نیندازیم.
ارسال نظر