به گزارش مفدا مشهد، به بهانه سالروز جهانی سلامت،خبرنگار مفدا مشهد طی مصاحبه ای با فاطمه مرادی، مسئول کارگاه های اداره مشاوره و سلامت روان، از رشد بیش از سه برابری کارگاه های آموزشی روانشناختی زمستانه اداره مشاوره و سلات روان نسبت به کارگاه های فصل پاییز خبر داد. فاطمه مرادی کارشناس مسئول کارگاه های آموزشی روانشناختی اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه ، طی مصاحبه ای به سوالات خبرنگار مفدا مشهد در خصوص کیفیت و کمیت این کارگاه ها پاسخ داد.
خبرنگار مفدا: شرایط روانشناختی امروزه را چگونه ارزیابی میکنید؟
فاطمه مرادی: امروزه علی رغم ایجاد تغییرات عمیق فرهنگی و تغییر در شیوه های زندگی، بسیاری از افراد در رویارویی با مسائل زندگی، نیازمند ارتقاء توانمندی های لازم و اساسی خود هستند تا بتوانند در برابر مسایل و مشکلات زندگی روزمره ،بهترین عملکرد ممکن را داشته باشند و در نتیجه به ارتقاء سطح کیفیت زندگی خود و اطرافیانشان کمک کنند .
خبرنگار مفدا: آیا آموزشهای مهارت های روانشناختی و مهارتهای زندگی به ارتقاء سلامت کمک میکند؟
فاطمه مرادی: آموزش های مهارت های روانشناختی و مهارتهای زندگی، مهارت هایی هستند که برای افزایش توانایی های روانی – اجتماعی افراد آموزش داده می شوند و فرد را قادر می سازند که به طورموثر با مقتضیات و کشمکش های زندگی رو به رو شود . آموزش های مهارت های روانشناختی و مهارتهای زندگی، مهارت هایی هستند که برای افزایش توانایی های روانی – اجتماعی افراد آموزش داده می شوند و فرد را قادر می سازند که به طورموثر با مقتضیات و کشمکش های زندگی رو به رو شود .به عبارت بهتر این مهارت ها مجموعه ای از توانایی ها هستند که سبب سازگاری ما با محیط و شکلگیری رفتارهای مثبت می گردند و ما را قادر می سازند که نقش مناسب خود را در جامعه به خوبی ایفا نموده و بدون اینکه به خود یا به دیگران آسیب برسانیم، با خواستهها و انتظارات و مسائل و مشکلات روزانه بویژه در روابط خود با دیگران به شکل موثرتری روبرو شویم.
خبرنگار مفدا: شرایط کرونا بر روند آموزشهای روانشناختی تاثیری گذاشته است؟
فاطمه مرادی: با توجه به مجازی شدن آموزش در دانشگاه ها بخاطر بیماری کرونا ، کارگاه های اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه نیز با پیگیری های لازم و دریافت لینک جداگاه از واحد اموزش مجازی دانشگاه بصورت انلاین برگزار گردید . آذر ماه سال ۱۳۹۹ ولین کارگاه های اداره مشاوره بصورت مجازی برگزار گردید که با استقبال بسیار خوب دانشجویان همراه بود .
خبرنگار مفدا: میزان مشارکت دانشجویان در این کارگاهها به چه شکلی بوده است؟ و شامل چه حوزههایی میشود؟
فاطمه مرادی: این کارگاه ها با موضوعات متنوع و مورد نیاز دانشجویان در فصل پاییز با مشارکت و حضور ۵۱۱ نفراز دانشجویان بصورت آنلاین اجرا شد و در فصل زمستان کارگاه ها با استقبال بی نظیر ۱۶۴۱ نفر از دانشجویان همراه شد که این امر نتیجه تلاش و پیگیری های روانشناسان اداره مشاوره و سلامت روان در دانشکده ها و روسای ادارات آموزشی دانشکده ها می باشد .موضوعات کارگاه های مذکور شامل سه حوزه : ارتقاء سلامت روان از قبیل خودشناسی ، اگاهی از تله ها زندگی ، مدیریت هیجانات منفی ، روشهای افزایش شادکامی و ...... ، مهارتهای تحصیلی و مباحث مربوط به بحث اعتیاد بود.
موضوعات کارگاه های مذکور شامل سه حوزه : ارتقاء سلامت روان از قبیل خودشناسی ، اگاهی از تله ها زندگی ، مدیریت هیجانات منفی ، روشهای افزایش شادکامی و ...... ، مهارتهای تحصیلی و مباحث مربوط به بحث اعتیاد بود.
خبرنگار مفدا: چنانچه در آخر مطلبی دارید، بفرمایید:
فاطمه مرادی: امیدوارم همه دانشجویان و خانواده هایشان سالم و سلامت باشند و همچنین موضوعات کارگاه های روانشناختی فصل بهار این اداره ، طی چند روز آتی به استحضار دانشجویان خواهد رسید.
خبرنگار: حمید دهقانیان
ارسال نظر