دانشکده پرستاری الیگودرز
به گفتهی مورخان و برخی شاهدان عینی این دانشکده در سال ۱۳۷۱ تاسیس شد و درست از همان زمان بود که هر ساله سیل نخبگان به این مکان سرازیر و مشغول تحصیل علم و دانش شدند و از خوابگاه پسرانه شروع کنیم که گاهی هست و گاهی نیست، هست ولی ظرفیتش با امکاناتش جور نیست یا ضمن عرض تاسف کلا نیست دلیلش پر واضح است، تا سال ۷۹ رشته پرستاری فقط مختص خانمها بوده و ورود آقایان عملا ممنوع بوده، پس طبیعی است که دانشکده از ابتدا فاقد خوابگاه پسرانه باشد یا بعدها بودجه ناکافی مانع تامین مخارج شده باشد.
برویم سراغ خوابگاه دخترانه، به گفته برخی کارشناسان که در امر شایعه پراکنی تخصص و تبحر لازم را دارند خوابگاه دخترانه الیگودرز که در محل دانشکده سابق تاسیس شده، در گذشته از تغییر شمایل یک بیمارستان قدیمی به شکل خوابگاه کنونی در آمده و اتاق ناظمهی خوابگاه (که هم اکنون دارای امکانات ویژهای از جمله یک میکروفون برای برهم زدن نظم خواب دانشجویان است و در همان سالها بخش پذیرش بیمارستان بوده، به علاوه از شواهد چنین برمیآید اتاق TV خوابگاه کنونی از تغییرات جزئی اتاق عمل بیمارستان مذکور حاصل شده، در نزدیکی خوابگاه دخترانه سلف، نماز خانه سابق، دو عدد ورزشگاه، یک محوطه مزین شده با گونیهای آبی رنگ (محل کلاسهای دانشکده قدیم) و کلاسهای اضطراری سال ۹۶ قرار دارند.
این کلاسهای پنج گانه شامل سه کلاس که از خوابگاه دخترانه جدا شده بود سال گذشته مجددا به خوابگاه اضافه شد، بهعلاوه در کلاس دیگر که از تعمیرات رختکن ورزشگاه پسرانه برای کسب دانش و پیمودن مسیر بانو نایتینگل برای ما فراهم آمده بود و از آنجا که انسانها هرچه بیشتر سختی بکشند و سرد و گرم روزگار بچشند پختهتر میشوند و خصوصا اگر پرستار باشند، پرستاران ماهرتر و مهربانتری میشوند، در مقابل سیستم ناکارآمد گرمایشی و عدم وجود سیستم سرمایشی آن کلاسها درس صبر آموختیم و به رشد و تکامل خود بالیدیم و حتی زمانی که در ساختمان دانشکده پرستاری جدید نه از آب خبری بود نه پرده همین روش صبر و استقامت را برای کسب مراتب انسانی بالاتر ادامه دادیم، و در بهار گذشته با سیلی که دانشکده پلدختر را تخریب کرد، و کل بودجه استان را راهی آنجا کرد، خودمان هم زیر آب رفتیم و سرویسهای رفت و آمدمان قطع شد.
ما لب دوختیم و سکوت کردیم و در درجهی سیر و سلوک مراحل هفتگانه را پشت سر گذاشتیم، ناگفته نماند از سال ۹۵ به رشتههای دانشکده فرت و فرت افزوده شد و کارشناسان اتاق عمل وفوریتهای پزشکی نیز به سیل دانش آموختگان پیوستند. طوری که در حال حاضر ورودی رشته فوریتهای پزشکی بیشتر از پرستاری است.
از محسنات ساختمان دانشکده جدید هم که هر چه بگویم کم گفتهام، بسیار مناسب برای پرورش اندام و تناسب آن می باشد، چرا که کتابخانه در طبقه چهارم واقع است و خوشبختانه از آسانسور هم خبری نیست و به راحتی کالری حاصل از مصرف یک وعده قورمه سبزی سلف در این مسیر مورد سوخت و ساز قرار می گیرد.
به نظر میرسد در آینده با حل شدن مشکلات مربوط به خوابگاه و سبز شدن علف زیر پای دانشجویان ورودی سالهای آتی، دانشکده زیباتری داشته باشیم (یعنی داشته باشند).
(مطلب فوق صرفا جنبه طنز دارد و من خود به شخصه شاهد تلاشهای مسئولین دانشگاه خصوصا ریاست دانشگاه برای گرفتن بودجه و حل سریعتر مشکلات دانشگاه بودهام).
نویسنده: مریم السادات سیدی
نشریه آشنا
کد خبرنگار: ۵۸۰۱۰۲
sendComment
commentHint