جمعه ۵ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳

کاری از سرویس علمی و پژوهشی مفدا تربت حیدریه؛

تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

کرونا و تغذیه

تغذیه مناسب نقش مهمی در کنترل یا پیشگیری از بیماری‌ کرونا دارد. با پیروی از یک الگوی صحیح غذایی که همه نیازهای تغذیه‌ای فرد را تامین کند، می‌توان از شدت بیماری‌ها و عوارض ناشی از آن جلوگیری کرد.

به گزارش مفدا تربت حیدریه؛ از مهمترین نکات تغذیه ای در زمان ابتلا به کرونا میتوان به موارد زیر اشاره کرد : 

✔حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.

✔مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها و... ممنوع است.

✔فقط غذاهای آبپز در این دوران مصرف کنید.

✔غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ و انواع گوشت را افزایش دهید.

✔روزی یک تخم مرغ آبپز بخورید.

✔مصرف شکر و قند را محدود کنید.

✔غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوردی شده و فست فود ها ممنوع است.

✔مصرف میوه و سبزیجات را فراموش نکنید.

✔مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع است.

✔لبنیات مصرف کنید.

✔موادغذایی محرک مانند برخی ادویه های تند را حذف کنید.

✔صبحانه متنوع شامل عسل،   عدسی،   فرنی،   تخم مرغ،   پنیر و گردو مصرف کنید.

✔دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو مصرف کنید.

✔مکمل های ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید.

✔از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ، آش و ماست مصرف کنید .

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.