به گزارش مفدا، داوری رقابتهای رشته فریزبی دومین همایش مجازی ورزشهای همگانی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی، امروز یکشنبه ۱۰ بهمن ماه در دو بخش دختران و پسران در سالن شهیداحدی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت پیگیری شد و فیلمهای ارسالی از سوی دانشجویان علوم پزشکی، توسط داوران مربوطه بازبینی و مورد داوری قرار گرفت.
در مسابقات فریزبی در مجموع ۱۵ شرکت کننده از دانشگاههای علوم پزشکی، حضور داشتند که از این تعداد ۱۱ نفر دانشجویان دختر بودند. داوری این مسابقات برعهده محمد حسن زبرجدی و سودابه زبرجدی بود.
همچنین امروز داوری مسابقات هدف زنی والیبال در دو بخش دانشجویان پسر و دختر با حضور داوران وناظران فنی پیگیری شد و فیلمهای مسابقات دانشجویان از سوی داوران مورد قضاوت و بازبینی قرار گرفت. داوری این رشته توسط محمد حسین کوشکی، قاسم کامرانی، زینال اینانلو و عشرت شاه محمدی انجام می شود..
در مسابقات هدف زنی والیبال دومین همایش مجازی ورزشهای همگانی وزارت بهداشت در مجموع ۲۳۷ شرکت کننده رقابتهای خود را برگزار کردند که از این تعداد ۹۸ نفر دختر و مابقی را دانشجویان پسر تشکیل می دهند.
امسال در دومین همایش مجازی ورزشهای همگانی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور بزرگداشت شهدای دانشجو، ۲ هزار و ۷۳۸ نفر در دو بخش پسران و دختران در ۹ رشته ورزشی رقابتهای خود را برگزار میکنند
دومین همایش مجازی ورزشهای همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاههای علوم پزشکی بزرگداشت شهدای دانشجو در ۹ رشته ورزشی شامل یک رشته آنلاین( دارت) و ۸ رشته آفلاین در رشتههای ورزشی آمادگی جسمانی، هنرهای فردی، دوچرخه سواری، روپایی، طناب زنی، فریزبی، لیوان چینی، هدف زنی والیبال، برگزار میشود.
رئیس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت در حاشیه این داوریها در گفت وگو با مفدا با تاکید بر اینکه هدف از برگزاری این مسابقات، رتبهبندی دانشگاههای علوم پزشکی نیست، اظهار کرد: به دلیل اینکه یک دانشگاه مثلا ۲۰۰ شرکت کننده و دیگر دانشگاه تعداد دیگری ورزشکار میتواند به همایش معرفی کند، از این رو رتبه بندی دانشگاهها هدف ما نیست. یکی از اهداف اصلی ما ترغیب و ایجادانگیزه در میان دانشجویان علوم پزشکی در مشارکت در این رخداد ورزشی است. خوشبختانه دانشجویان علوم پزشکی قبل از ارسال نهایی حرکات ورزشی و فیلمهای مسابقات خود، تمرینات خوبی انجام داده و توانستند رکوردهای خوبی به دست آورند و بهترین رکوردهای خود را جهت شرکت در مسابقات برای ما ارسال کردند. دانشجویان در منزل و یا محیط خوابگایه خود از طریق فضای مجازی و تلفن همراه خود، فیلمهای ورزشی را برای ما ارسال کردند و حتی در تصویربرداری حرکات ورزشی، خانواده های خود را نیز درگیر این رقابتها کردند که این نشان از همکاری و مشارکت خوب آنها بود.
وی گفت: ما تلاش داریم همایش مجازی ورزشهای همگانی را در دوران پسا کرونا نیز برگزار کنیم. البته دوران کرونا فرصتی بود که با بسترهای لازم برای برگزاری همایش به صورت مجازی آشنا شویم و نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنیم. البته زیرساختهای نرم افزاری برای آپلود فیلمهای ورزشی را در دوره های بعدی همایش، تقویت کنیم که این کار نیاز به برنامه ریزی بیشتر دارد.
کوشکی درخصوص داوران و ناظران فنی حاضر در این المپیاد مجازی ورزشی گفت: خوشبختانه تمامی داوران به کارگرفته شده در این همایش در رشته های مختلف، همگی از داوران باتجربه و بین المللی فدراسیونها هستند و از این رو مشکل به لحاظ فنی نداریم و این انتخابهای استاندارد باعث افزایش سطح فنی مسابقات خواهد شد.
ارسال نظر